۷ مودم برتر مناسب VPN در بازار ایران
قدرتمندترین مودمها از نظر نصب انواع ویپیان و تنظیمات مربوطه
در دنیا مرسوم است که از روترهای بیسیم برای کلاینت VPN یا ست کردن یک VPN روی وایفای استفاده میشود. به همین دلیل، با یک جستوجوی ساده میتوانید فهرستی از بهترین روترهای VPN دنیا پیدا کنید. دهها وبسایت و منبع به بررسی، مقایسه و آموزش راهاندازی ویپیان روی یک روتر بیسیم پرداختند.
از جمله مهمترین مدلهای روتر VPN میتوان به لینکسیس WRT3200 ACM، تیپیلینک Archer A7/D7، سینولوژی RT2600AC و روترهای گیمینگ ایسوس اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: ۱۰ نکتهای که باید در هنگام انتخاب یک روتر VPN بدانیم
اما در ایران که کاربران عادت به خرید روتر بیسیم پرقدرت و رده بالا ندارند و بیشتر به خرید یک مودم روتر کفایت میکنند؛ یافتن بهترین مودمهای VPN مقداری مشکل است.
بسیاری از مودمها دارای بخش VPN هستند ولی فقط اجازه میدهند یک ویپیان را روی مودم برای پروتکلهای IPSec یا PPTP و گاهی Openvpn تنظیم کنید و دیگر نمیتوانید مودم را به یک کلاینت ویپیان تبدیل کنید. یعنی نصب ویپیان روی مودم امکانپذیر نیست؛ قابلیتی که بیشتر کاربران به دنبال آن هستند.
با گشتوگذار زیاد در پنلهای کاربری مودمهای مختلف میتوان به مودمهای ADSL/VDSL زیر به همراه یک مودم ۴G LTE اشاره کرد که قابلیت نصب ویپیان را در پنل کاربری دارند.
فراموش نکنید مودم میتواند کلاینت ویپیان شود که اولا قدرت پردازشی بالایی داشته باشد و دوما سرعت اینترنت بالایی را برقرار کند. مودمهای ضعیف از نظر منابع سختافزاری یا کند از نظر اینترنت در عمل جز آزار کاربر، فایده دیگری ندارند.
ایسوس DSL-AX82U VDSL/ADSL
قیمت: ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان
جدیدترین مودم روتر ADSL/VDSL ایسوس در بازارهای جهانی و از جمله در ایران است. یک مودم کاملا مدرن و پیشرفته و بهروز برای مصارف گیمینگ که از اینترنت ۳۵۰ مگابیتی ویدیاسال، وایفای دو بانده ۸۰۲.۱۱ax با حداکثر سرعت ۵.۴ گیگابیت، درگاههای شبکه اترنت و WAN یک گیگابیت، درگاه USB 3.0 و فناوریهای دیگر سود میبرد.
پنل مدیریتی این مودم همانند دیگر محصولات ایسوس، مملو از امکانات و قابلیتهای نرمافزاری است؛ از جمله اینکه شما میتوانید هرگونه VPN را روی مودم نصب و پیکربندی کنید.
برای آشنایی کامل با این مودم حتما بررسی شبکهچی درباره ایسوس DSL-AX82U را بخوانید.
ایسوس DSL-AC88U VDSL/ADSL
قیمت: حدود ۹.۵ تا ۱۰ میلیون تومان
قویترین مودم روتر ایسوس هم در بازارهای جهانی و هم در بازار ایران است. یک مودم روتر کامل با پنل کاربری بسیار مجهز و ابزارهای زیادی برای مدیریت اینترنت و دستگاههای متصل به شبکه!
همانطور که در تصویر زیر و مربوط به مشخصات VPN این مودم مشاهده میکنید؛ از انواع کلاینتهای VPN پشتیبانی میکند و تقریبا میتوان گفت کاملترین مودم ADSL/VDSL برای نصب و راهاندازی ویپیان است:
ایسوس DSL-AC88U یک مودم در رده AC3100 با دو باند رادیویی ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز است. در باند رادیویی ۲.۴ گیگاهرتز شاهد سرعت حداکثر اسمی ۱۰۰۰ مگابیت و در باند ۵ گیگاهرتز سرعت اسمی حداکثری ۲۱۶۷ مگابیت هستیم.
روی اینترنت VDSL2 سرعت دانلود ۲۰۰ مگابیت و سرعت آپلود ۱۵۰ مگابیت را به ثبت خواهد رساند و در اینترنت +ADSL2 سرعت دانلود ۲۴ مگابیت و سرعت آپلود ۳.۳ مگابیت را داریم. چهار آنتن خارجی دارد که جداشدنی نیستند.
درگاههای ارتباطی این مودم هم کامل هستند: یک درگاه RJ11، چهار درگاه RJ45 هزار مگابیتی LAN، یک درگاه RJ45 هزار مگابیتی برای WAN به همراه دو درگاه USB 2.0 و USB 3.0 است.
این مودم برای گیمرها، کاربران حرفهای، بهویژه افراد سازمانی و کسبوکارها بسیار گزینه مناسبی است.
ایسوس DSL-AC68U VDSL/ADSL
قیمت: حدود ۵.۳ تا ۶ میلیون تومان
یکی دیگر از مودم روترهای پرقدرت، پرفروش و محبوب در بازار شبکه ایران و جهان است. بسیاری از قابلیتها و امکانات مودم پرچمدار DSL-AC88U ایسوس را دارد با این تفاوت که در وایفای سرعت پایینتری داشته و از رده AC1900 است.
در باند رادیویی ۲.۴ گیگاهرتز سرعتی ۶۰۰ مگابیتی و روی فرکانس ۵ گیگاهرتز سرعتی ۱۳۰۰ مگابیتی ارائه میدهد. سه آنتن خارجی دارد و از درگاههای شبکه LAN و WAN کامل هزار مگابیتی به همراه درگاههای USB سود میبرد.
مودم ایسوس ۶۸U یکی از محبوبترین مودمهای ADSL/VDSL در بازار ایران است و سالها است که گیمرها، کاربران مالتیمدیاکار، استودیوهای ویدئویی و بازیسازی، شرکتهای بزرگ سازمانی و کاربران حرفهای خانگی از آن استفاده میکنند.
از نظر مشخصات کلاینت VPN کاملا مشابه مودم DSL-AC88U است و باز میتوانید به راحتی روی آن یک ویپیان را نصب و تنظیم کنید.
چرا ایسوس DSL-AC۶۸U بهترین و دوستداشتنیترین مودم روتر ADSL/VDSL ایران است؟
نکته مهم: به طور کلی، پنل کاربری مودمهای ADSL/VDSL رده بالای ایسوس از جمله DSL-AC55U و DSL-AC51U دارای قابلیتهای کلاینت VPN هستند ولی چون در این مقاله داریم برترین مودم روترها را بررسی میکنیم؛ به طور جداگانه ازشان نامی برده نشده است. کاربرانی که نمیخواهند مودمهای DSL-AC88U یا DSL-AC68U را خریداری کنند؛ میتوانند سراغ این مودمها بروند.
نت گیر Nighthawk X4S VDSL/ADSL
قیمت: ۶۰۰ دلار
این مودم در بازار ایران یافت نمیشود یا بسیار کم موجود است. بیشتر شاهد عرضه روتر Nighthawk X4S هستیم که البته مشخصات کلاینت ویپیان را دارد ولی در کنار خودش نیاز به یک مودم ADSL/VDSL دارد.
مودم نتگیر Nighthawk X4S در رده AC2600 است. روی باند ۲.۴ گیگاهرتز سرعتی ۸۰۰ مگابیتی و روی فرکانس ۵ گیگاهرتز سرعتی ۱۷۳۳ مگابیت به دست میدهد.
۵ درگاه شبکه LAN هزار مگابیتی دارد که میتوان یک درگاه را برای WAN استفاده کرد. دو درگاه USB 3.0 به همراه چهار آنتن پرقدرت خارجی و MIMO 4×4 برخوردار است. از یک پردازنده دو هستهای با سرعت ۱.۴۴ گیگاهرتز در کنار مقدار کافی حافظه رم برای پردازشها سود میبرد.
در دنیا به یکی از بهترین مودم روترهای ADSL/VDSL برای کلاینت ویپیان معروف است و در بسیاری از فهرستهای پیشنهاد خرید به کاربران سایتها دیده میشود. البته، مانند همه محصولات شرکت نتگیر، بسیار گرانقیمت است و تقریبا برای کاربران ایرانی اصلا خریدش صرفه ندارد.
هواوی B618/818 4.5G/TDLTE
قیمت: حدود ۱۸ میلیون تومان
در کنار معرفی چند مدل مودم روتر ADSL/VDSL برای کلاینت VPN، اجازه بدهید یک مدل مودم روتر ۴G LTE هم در این زمینه معرفی کنیم.
هر دو مدل رده بالای هواوی B618 و B818 در پنل مدیریتی خود تنظیماتی برای تعریف ویپیان و کلاینت ویپیان دارند. البته، اصلا نباید انتظار داشته باشید کارایی مشابه مودم روترهای DSL داشته باشند ولی خوب برای افرادی که به ناچار باید از مودمهای ۴G استفاده کنند و نیاز به کلاینت ویپیان دارند؛ تنها گزینه است.
بیشتر بخوانید: روتر VPN در برابر اپلیکیشن VPN: مزایا و معایب هر کدام چیست و کدامیک بهتر و آسانتر است؟
مودم هواوی B618 در رده LTE Cat 12 با سرعت ۶۰۰ مگابیت بر ثانیه است اما مودم هواوی B818 یک محصول کاملا پرچمدار با سرعت دانلود ۱.۶ گیگابیت و رده LTE Cat 18 است. در مشخصات این مودم میبینیم:
Support VPN Client (PPTP, L2TP) and VPN Pass-through, Support VPN Client (PPTP, L2TP) and VPN Pass-through
هواوی B818 یک مودم رومیزی با درگاههای شبکه LAN گیگابیتی و درگاه USB به همراه قابلیت نصب آنتن خارجی است. وایفای این مودم از رده AC1200 و دو بانده است. در باند رادیویی ۲.۴ گیگاهرتز سرعت ۳۰۰ مگابیت و در باند رادیویی بزرگتر ۵ گیگاهرتز شاهد سرعت ۸۶۷ مگابیت هستیم.
بررسی کامل مودم هواوی B818 در سایت شبکهچی
چند ماه پیش برای یک مدت محدودی به صورت استوک وارد بازار ایران شد و با قیمتهای بسیار بالایی مانند ۹ و ۱۰ میلیون تومان به فروش رفت ولی اکنون دوباره ناپدید شده است.
مودم هواوی E5785-330 (بهروزشده مودم ایرانسل FD-M60)
قیمت: حدود ۵ میلیون تومان
هواوی Mobile Wifi Elite 2 یا E5785-330 نسخه بهروز شده مودم ایرانسل FD-M60 است و چند ویژگی جدید دارد؛ از جمله قابلیت نصب VPN به پنل مدیریتی آن افزوده شده است تا دیگر یک مودم ۴.۵G بسیار خوب و ایدهآل برای هر کاربری باشد.
مودم E5785-330 از رده LTE Cat 7 است ولی FD-M60 از رده LTE Cat 6 بود. تفاوت این میشود که سرعت دانلود همان ۳۰۰ مگابیت است ولی سرعت آپلود مودم E5785-330 به ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه میرسد که خوب برای افرادی که سرعت آپلود بالا میخواهند؛ یک مزیت بزرگ است. دقیقا، یکی از معایب مودم ایرانسل FD-M60 همین سرعت پایین آپلود برای کارهای حرفهای بود.
خبر خوب دیگر درباره این مودم، پشتیبانی از باندهای رادیویی TDLTE ایران است. یعنی میتوانید با این مودم هم به اینترنت ۴.۵G و هم به اینترنت TD-LTE وصل شوید. وایفای این مودم دو بانده است و از ۳۰ کاربر به طور همزمان پیشتیبانی میکند.
در نهایت، فریمویر مودم هواوی E5785-330 به روز شده و قابلیتهایی مانند فایروال SPI و نصب وی پی ان به آن افزوده شده است.
بررسی کامل مودم هواوی E5785-330 در سایت شبکهچی
هواوی B622 4.5G/TDLTE (بهروز شده ایرانسل TF-i60 H1)
قیمت: حدود ۴ میلیون تومان
بیشک، مودم B622 را باید پدیده بازار مودم در تابستان اخیر دانست؛ مودمی که نسخه ارتقا یافته B612 و ایرانسل Tf-i60 H1 است. اگرچه در بسیاری از ویژگیها و امکانات، همانند B612 است ولی در وای فای یک ارتقای بزرگ داشته و از وای فای تک بانده به وای فای ۶ دو بانده پرسرعت رسیده است.
همان طراحی و اندازه و وزن را دارد و ضمن اینکه تراشه مرکزی بهتر و ارتقایافتهتری دارد و تراشه وایفای نیز کاملا بهروز شده ولی همان سرعت اینترنت و آنتندهی را میدهد. حداکثر سرعت اینترنت موبایل به ۴۰۰ مگابیت برای دانلود و ۷۵ مگابیت برای آپلود میرسد
مزیت بزرگ مودم هواوی B622 در آنلاک بودن آن از کارخانه و توسط هواوی است؛ یعنی شما هر سیم کارت ۴.۵G و TDLTE اپراتوری را میتوانید روی آن قرار داده و به اینترنت وصل شوید.
پنل کاربری و فریمویر آنلاک این مودم به شما اجازه میدهد به برخی تنظیمات از جمله ست کردن اینترنت دسترسی داشته باشید.
قیمت این مودم نیز بسیار به صرفهتر از مودم B612 است و در بازار کنونی ایران با قیمت حدود ۴ میلیون تومان قابل خریداری است؛ آن هم با کارت گارانتی سه ساله شرکت معتبر IDH.
بررسی کامل مودم هواوی B622 در سایت شبکهچی
مقایسه مودم هواوی B622 با هواوی B612: کدامیک بهتر و ارزش خرید بیشتری دارد؟ (جدول مشخصات)
اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکهچی به آیدی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.
اصلاً به اینها پول ندید …
با ۳ تومن یه کیس استوک hp با CPU نسل چهارم اینتل Core i (معماری Haswell) تهیه کنید و روش OPNsense/pfSense یا هر سیستم عامل دیگهای نصب کنید حالش رو ببرید …
اصلاً معماری پردازنده این x86 هست و روترهایی که در بالا معرفی شد ARM …
قابل قیاس نیست پرفورمنسشون
در مورد این ا توضیح بدید لطفا
این که vpn دانرد یعنی چی؟ ممنون میشم به ما که مبتید هستیم هم توضیح بدید مگر vpn خریدنی نیست؟ در مورد خود vpn هم یه مطالب بذارید با تشکر
در دستگاه هایی مثل تلویزیون امکان نصب وی پی ان وجود نداره که در این موددم ها وی پی ان داخل خود مودم ست میشه و با متصل شدن هر دستگاه دیگه نیازی به نصب وی پی ان نیست و بدون محدودیت میشه کاوش کرد
لطفا بفرمایید مودم روترهای tplinkمدل آرچر۲۶۰۰و آچر۲۸۰۰ قابلیت تبدیل به کلاینت vpn رادارند.ممنون
سلام ، بین ایسوس RT-AC59U AC1500 و تی پی لینک Archer C7 ac1750 کدوم رو پیشنهاد میکنید ، هم بطور کلی و هم برای وی پی ان ؟
سلام دوست عزیز
مدل ایسوس را بخرید. مودمها و روترهای ایسوس هم پردازنده قویتر و بهتری دارند و هم از نظر پنل کاربری مجهزتر هستند و قابلیت نصب وی پی ان را میدهند.
سلام وقت بخیر
من فعالیتم وابسته به VPN هست که بصورت مداوم استفاده دارم. بنابه شرایطی مجبور به خرید مودم TD-LTE هستم که با سیمکارت همراه اول استفاده کنم. b622 نظرم بود که مطالب همین سایت بسیار کمککرد تا اشنایی بیشتری پیدا کنم و معایبش رو کامل بدونم.
گفتن vpn ست میشه روی دستگاه اما کاملا اطمینان ندارم،اگر شما هم راهنمایی بفرمایید چهمدل مودم یا برندی بهتره و یا اینترنت بهتر از همراه اول هست که تهیه کنم متشکر نیشم
بعد جالبه توی لیست خبری از روتر های میکروتیک نیست که قدرت و امکانات غیر قابل قیاس با این روتر های لیست شده رو با قیمت خیلی کمتر فراهم میکنه
سلام دوست عزیز
روترهای میکروتیک از نظر VPN بسیار قوی هستند و به قول شما امکانات و قدرت غیر قابل قیاسی میدهند اما ما در این مطلب روترهای خانگی برای کاربران خانگی و حداکثر دو سه نقر متصل به وایفای معرفی کردیم. روترهای میکروتیک معمولا برای کسبوکارها و سازمانها و نهادها هستند که تعداد زیادی دستگاه و کاربر و تجهیزات دارند و میخواهند سرور وی پی ان ست کنند نه کاربر خانگی
باز هم از نظر شما بسیار ممنون هستیم
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید من یه مودم میخوام که سرعت ش خوب باشه تو این وضیعت فیلترینگ به وی پی ان وصل شه بعد تلفن ثابت هم داریم چه مودم ی بخرم؟
مگه احمق هستید این همه پول بدهید بعد مودم بخرید ۱۶ تومن میدی مودم میخری وی پی ان داشته باشه ؟؟؟ والا پسر خاله ما یه استارلینک گرفته با سه تا برگ چک ده تومنی که میشه سی تومن و میگه جدیدا اگر توقسمت یوزر و پسورد بنویسی … پروزه ایران … اشتراک ماهیانه میشه ۵۰ دلار که اگر چند نفر باهم شریک بشید خیلی ارزون در میاد . اگر کسی دارید تو افغانستان و پاکستان و عراق و ترکیه و امارات و کشور های دور بر بگید براتون بخرند و بدن تحویل قاچاقچی یکی دو روزه میرسه دستتون . اگر هم عجله دارید با بیت کوین روی اینتستوگرام بخرید . فقط اگر به همسایه های مورد اعتماد هم یه اکانت بدهید فردا قیامت بهشت مال شما میشه . الهی امین