اخبار جهان

کاربر عصبانی از کندی اینترنت، کابل‌های شبکه فیبرنوری را آتش زد

۷ سال زندان در انتظار این مرد چینی است

سال گذشته، یک مرد چینی در استان گوآنگشی چین، به خاطر کند بودن سرعت اینترنت، جعبه کابل‌های فیبرنوری شبکه را به آتش می‌کشد و باعث قطعی اینترنت حدود ۴ هزار واحد مسکونی و چندین ساختمان اداری و دولتی از جمله یک بیمارستان می‌شود.

این مرد به یکی از کافی‌نت‌های نزدیک محل زندگی خود مراجعه می‌کند ولی به دلیل اینکه سرعت اینترنت کند و بسیار بی‌کیفیت است؛ موفق به انجام کارش نشده و دچار یک حالت عصبانیت شده و از کوره در می‌رود.

او سراغ جعبه کابل‌های فیبرنوری شبکه نصب شده در روبروی کافی‌نت رفته و با فندک خود، کل جعبه را به آتش می‌کشد که در نتیجه آن، اینترنت نزدیک به چند هزار واحد مسکونی و ساختمان دولتی و یک بیمارستان نزدیک به کافی‌نت از ۴۸ تا ۵۰ ساعت قطع می‌شود.

امروز، دادگاه محلی در استان گوآنگشی چین این مرد را مجرم شناخته و به ۷ سال زندان محکوم کرده است. آتش زدن کابل‌های شبکه فیبرنوری اینترنت محله، یک کار مجرمانه از سوی دادگاه شناخته شده است که آسیب‌های بزرگی به کاربران و مراکز دولتی و بیمارستاتی و خدماتی زده است.

در شبکه اجتماعی «وایبو» چین که معادل توییتر است؛ این اتفاق و محکومیت بازتاب گسترده‌ای داشته و بسیاری از کاربران این مرد را به تمسخر گرفته یا تمجید کردند و به او لقب «بچه بزرگ» دادند.


اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکه‌چی به آی‌دی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.

منبع
euronews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا