بهترین مودمهای جیبی سیم کارت خور زیر ۲ میلیون تومان بازار ایران
راهنمای خرید مودم همراه 4G LTE سال ۱۴۰۰
مودمهای جیبی و همراه مزایای غیرقابلانکاری در دنیای امروز ما دارند. این مودمها با سیمکارت کار کرده و آنقدر کوچک و جمعوجور هستند که میتوانید همیشه همراه خود داشته باشید و در کمتر از چند ثانیه به اینترنت موبایل در هر کجا و هر زمانی وصل شوید.
مودمهای جیبی یک اینترنت هاتاسپات امن و اختصاصی و شخصی برای خودتان میدهند و نیازی نیست شما به وایفای عمومی وصل شوید که دهها خطر و تهدید امنیتی برای اطلاعات و دستگاه شما به همراه دارند.
به ویژه، در ایران که تقریبا وایفای عمومی در دسترس نیست و از آن سو، سرعت اینترنت موبایل بهتر از هر نوع اینترنت دیگری است. بسیاری از کاربران از مودم سیمکارتی در خانه یا محل کار و دانشگاه برای اتصال به اینترنت استفاده میکنند و آن را جایگزین اینترنت ثابت کردند.
راهنمای خرید بهترین مودم جیبی
با جهشهای قیمتی چند باره مودمهای همراه و جیبی، این دستگاهها هر روز از کاربران دورتر و خریدشان دشوارتر میشود.
شاید یک سال پیش، با بودجهای ۲ میلیون تومان میشد در بازار ایران یک مودم جیبی ۴G LTE از رده LTE Cat 6 خرید یا یکی از بهترین مودمهای جیبی سیمکارت خور دنیا را صاحب شد ولی اکنون با همین بودجه، محکوم به خرید یک مودم معمولی ۴G هستید.
در همین ابتدای این راهنمای خرید باید بگوییم که اگر ۲ میلیون تومان و حتی چند صد هزار تومان بیشتر و کمتر دارید؛ باید قید خرید یک مودم جیبی LTE cat 6 با سرعت ۳۰۰ مگابیت را بزنید و دنبال یک مودم جیبی LTE cat 4 خوب باشید.
مودم جیبی ۴G LTE خوب چه ویژگیهایی دارد؟ نخست، از نظر آنتندهی و سرعت و کیفیت اینترنت باید عملکرد خوبی داشته باشد. دوم، بحث باتری مودم مطرح میشود و اینکه هم ظرفیت باتری بالایی داشته باشد و هم دوام باتری خوبی بدهد تا بتوانید حداقل ۶ ساعت با آن در بیرون از خانه به اینترنت موبایل وصل شوید.
مودم همراهی که نمایشگر داشته باشد و آنلاک هم باشد تا بتوانید هر سیمکارتی روی آن بیندازید؛ در اولویت خرید شما است. باید نیم نگاهی هم به امکانات و قابلیتهای مودم همراهی که میخواهیم خریداری کنیم؛ داشته باشیم. مثلا، آیا قابلیت پاوربانکی دارد یا خیر؟ آیا وایفای دو بانده دارد یا خیر؟ آیا پنل مدیرتی کاملی دارد که بتوانید تنظیمات رایج مودمها را روی آن انجام دهید؟
با در نظر گرفتن همه این موارد، باید بهترین مودم جیبی که در بازار یافت میشود را انتخاب و خریداری کنید. ما برای شما این خرید را آسان کردیم و تقریبا با قاطعیت میتوانیم بگوییم این ۵ مدل مودم همراه ۴G LTE در بازار ایران با قیمت حدود ۲ میلیون تومان قابل خریداری هستند:
تیپیلینک M7350
یکی از قدیمیترین مودمهای جیبی ۴G بازار ایران و جهان است. کیفیت ساخت و مشخصات متوسطی دارد و سالها جزو بهترین و بالا ردهترین مودم هم محسوب میشد ولی این روزها دیگر یک مودم سیمکارتی رده بالا نیست.
تیپیلینک M7350 در رده LTE Cat 4 با حداکثر سرعت دالود ۱۵۰ مگابیت و آپلود ۵۰ مگابیت، اجازه میدهد حداکثر ۱۰ دستگاه به اینترنت و وایفای تک بانده ۲.۴ گیگاهرتز وصل شوند.
یک صفحهنمایش نسبتا بزرگ در وسط این مودم همراه میبینیم که تقریبا تمام اطلاعات مورد نیاز کاربر را نشان خواهد داد. باتری این مودم ۲ هزار میلیآمپر ساعتی است که البته چندان زیاد نیست ولی خیالتان راحت که میتوانید تا ۸ ساعت بدون نیاز به شارژ مجدد به آن وصل شوید.
میتوانید یک کارت حافظه میکرو اس دی ۳۲ گیگابایتی نیز روی آن بیندازید تا برخی اطلاعات و دانلودها را مستقیما روی مودم ذخیره کنید. کلید پاور و منو دارد و از باندهای رادیویی ۱ و ۳ و ۷ و ۸ و ۲۰ پشتیبانی میکند. قیمت این مودم در بازار ایران حدودا ۲ میلیون تومان است.
لینک خرید مودم تیپیلینک M7350 از سایت دیجیکالا
هواوی E5577C/E5577
یکی از بهترین مودمهای جیبی با قیمت ۲ میلیون تومانی که میتوانید بخرید؛ مودم هواوی E5577C یا مدل گرانتر آن E5577 است. این مودم همراه به وفور در بازار ایران یافت میشود.
تفاوت دو مودم هواوی E5577C و E5577 در ظرفیت باتری آنها است. مودم E5577 باتری ۳ هزار میلیآمپرساعتی با حداکثر ۱۲ ساعت شارژ دارد ولی مودم E5577C از باتری ۱۵۰۰ میلیآمپرساعتی با حداکثر ۶ ساعت شارژ بهره میبرد.
هر دو مودم از رده LTE Cat 4 با حداکثر سرعت ۱۵۰ مگابیت و وایفای تک بانده هستند. این مودمها از نمایشگر و کلید پاور و منو برخوردار بوده و یک اسلات سیمکارت و یک درگاه میکرو یواسپی برای شارژ باتری دارند. وزن مودم E5577 فقط ۱۱۲ گرم است در حالیکه وزن مودم E5577C میشود ۳۰ گرم!
از نظر سرعت و کیفیت ساخت، یکی از مودمهای خوب بازار در این رده هستند و شما میتوانید هر کجا این مودمها را با خود ببرید و سریعا به اینترنت وصل شوید.
لینک خرید مودم هواوی E5577C از سایت دیجیکالا
جی یو JMR541
این مودم هندی بدجوری خوب از آب درآمده و علیرغم قیمت بسیار مناسب آن (۱.۵ میلیون تومان)، از نظر آنتندهی و سرعت اینترنت کاملا شما را راضی خواهد کرد.
جی یو JMR541 وزنی ۸۰ گرم دارد و از حداکثر سرعت ۱۵۰ مگابیت برای دانلود و ۵۰ مگابیت برای آپلود سود میبرد. وایفای تک بانده ۲.۴ گیگاهرتز دارد که برای یک وایفای هاتاسپات کافی است. گفته شده ۳۲ دستگاه میتوانند به طور همزمان به این مودم وصل شوند ولی شما انتظار نداشته باشید بیشتر از ۵ دستگاه بتوانند کار کنند.
باتری این مودم ظرفیت بسیار خوب ۲۶۰۰ میلیآمپرساعتی دارد و نزدیک به ۷ ساعت دوام باتری به شما میدهد. تقریبا ۳.۵ ساعت هم طول میکشد تا این باتری کاملا شارژ شود.
پردازنده کوالکام MDM9207 روی این دستگاه نصب شده است و همانطور که اشاره کردیم طوری ساخته شده است که آنتندهی و سرعت بسیار خوبی به دست میدهد و بهترین گزینه برای دانشآموزان و دانشجویان است.
لینک خرید مودم جی یو JMR541 از سایت دیجیکالا
نزتک NZT-99C
یکی از جذابترین مودمهای ارزانقیمتی که در بازار ایران یافت میشود؛ مودم نزتک NZT-99C است. دستگاهی که هم مودم و هم پاوربانک است و قابلیتهای جذابی به شما در سفر میدهد. مثلا، یک درگاه USB 2.0، یک درگاه LAN و یک درگاه Mini USB دارد تا بتوانید با این مودم همه کاری انجام بدهید.
قابلیت بزرگ دیگر این مودم، برخورداری از دو شیار سیمکارت است. یعنی میتوانید همزمان دو سیمکارت روی مودم نزتک NZT-99C بیندازید و با یک کلید بین این دو سیمکارت سوئیچ کنید.
باتری این مودم هم ظرفیت باورنکردنی ۵۲۰۰ میلیآمپرساعتی دارد و به صورت تئوری میتواند تا ۱۸ ساعت به شما شارژ باتری بدهد ولی مهمتر اینکه میتوانید با این باتری، در نقش پاوربانک، گوشی تلفن همراه یا اسپیکر همراه یا هندزفری خود را شارژ کنید.
مودم نزتک NZT-99C میتواند در نقش یک تقویتکننده و اکستندر وایفای نیز کار کند. سرعت آن همان ۱۵۰ مگابیت و در رده LTE Cat 4 با وایفای تک بانده است. به نسبت قیمت حدود ۲ میلیون تومانی این مودم، ارزش خرید بالایی دارد.
لینک خرید مودم نزتک ۹۹C از سایت دیجیکالا
نزتک NZT-77C
این مودم بسیار کوچک، جمعوجور و ساده، شما را شگفتزده خواهد کرد و در تستهای ما از بسیاری مودمهای مطرح بازار مانند هواوی E5576-320، آلکاتل Link Zone و دیلینک DWR-932C-E1 عملکرد بهتری داشته است.
نزتک NZT-77C فوقالعاده سبک است و تنها ۱۶۰ گرم است. اندازه آن هم بسیار کوچک و ۹۴ در ۵۹ در ۱۰ میلیمتر است. به راحتی میتوانید هر روز این مودم را با خود به بیرون از خانه ببرید و از نظر آنتندهی و سرعت نیز بسیار خوب عمل میکند. ما در تستها تا سرعت ۵۰ مگابیت هم با این مودم جیبی به اینترنت وصل شدیم.
یک باتری با ظرفیت ۲۱۰۰ میلیآمپرساعت دارد که میتواند حدود ۵ تا ۶ ساعت به شما شارژ باتری بدهد. در تستها ما حدود ۵ ساعت و ۱۷ دقیقه شارژ باتری داد. سرعت مودم نیز مانند دیگر مدلهایی که در این مقاله معرفی کردیم؛ حداکثر ۱۵۰ مگابیت با وایفای تک بانده است. قیمت این مودم فقط ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.
لینک خرید مودم نزتک ۷۷C از سایت دیجیکالا
اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکهچی به آیدی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.