اخبار جهان

تراشه T830 مدیاتک برای روترهای ۵G معرفی شد

دستگاه‌های 5G CPE ارزان‌تر با تراشه‌های مدیاتک برای کاربران خانگی

در حالی‌که ممکن است مدیاتک را بیشتر به خاطر چیپ‌ست‌های گوشی‌های هوشمند بشناسید ولی این شرکت پلتفرم‌های ۵G خود را نیز برای دستگاه‌هایی مانند روترها و هات‌اسپات‌های موبایل توسعه می‌دهد.

اخیرا مدیاتک از تراشه T830 کاملا جدید و مبتنی بر مودم M80 خود برای روترهای ۵G رونمایی کرده است که دارای قابلیت‌های پیشرفته‌ای مانند Release 16 برای فرکانس‌های رادیویی زیر ۶ گیگاهرتز در شبکه‌های فایوجی است.

تراشه تی ۸۳۰ دارای طراحی جمع و جوری است که دقیقا برای استفاده در خارج از باکس دستگاه طراحی شده است ولی قابلیت ادغام و ترکیب شدن با تراشه‌های مرکزی دستگاه‌های دیگر را هم دارد تا یک کارایی سطح بالا ارائه کند و از سوی دیگر باعث کاهش هزینه‌ها و ناسازگاری‌ها شود.

معاون بخش تجاری شبکه‌های بی‌سیم مدیاتک درباره این تراشه ۵G می‌گوید:

«مدیاتک به عنوان یک پیشرو در ارائه راه‌حل‌های ۵G CPE، با اپراتورهای Tier-1 در سراسر جهان همکاری دارد تا اتصالی سریع و قابل اعتماد برای مصرف‌کنندگان و کسب‌وکارها فراهم کند. این پلتفرم جدید و یکپارچه، نشان‌دهنده آخرین پیشرفت‌ها در اتصالات ۵G و وای فای است و مشتریان ما را قادر می‌سازد تا محصولات ۵G CPE چند گیگابیتی با کارایی بسیار بالا در کوچک‌ترین اندازه و شکل ممکن بسازند.»

پلتفرم T830 یک تراشه SoC با چهار هسته مرکزی Cortex-A55 و یک مودم سلولی ۳GPP Release-16 5G است. این تراشه دارای یک واحد پردازش شبکه (NPU) است که از مسیریابی و نرخ تبادل اطلاعات ۲۰ گیگابیت بر ثانیه روی شبکه‌های موبایل برای وای فای یا اترنت پشتیبانی می‌کند؛ بدون اینکه CPU دخالتی داشته باشد.

تراشه T830 مدیاتک

داده‌ها هرگز سی پی یو دستگاه را لمس نمی‌کنند و تی ۸۳۰ اجازه دارد در بهینه‌ترین حالت با CPU و NPU کار کند. همان‌طور که انتظار می‌رود؛ تراشه T830 با فناوری و راه‌کار شبکه Filogic Wi-Fi مدیاتک کاملا سازگاری دارد و جفت می‌شود.

بیشتر بخوانید: ۵G در برابر ۵GHZ؛ چه تفاوتی میان این دو اصطلاح شبکه وجود دارد؟

مدتی است که شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت سنتی سراغ محصولات ۵G CPE برای کاربران خانگی رفتند. این شرکت‌ها با همکاری اپراتورها، سراغ گزینه‌های جایگزین ارزان قیمت ولی با کارایی بالایی می‌روند که غالبا از تراشه‌های مدیاتک استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: شبکه ۵.۵G چیست و چه تفاوت‌هایی با ۵G دارد؟

این دستگاه‌های ۵G CPE امکان اتصال به یک شبکه ۵G را در خانه یا محل کار فراهم کرده و پروسه راه‌اندازی و دسترسی به اینترنت پرسرعت ساده‌تری دارند. در حالی شرکت‌های سازنده تراشه روی محصولات ۵G تمرکز کردند که شرکت‌های پیشرو در حال توسعه ۶G هستند تا سرعت ۵۰ برابر فایوجی را تا سال ۲۰۳۰ برای کاربران خانگی به ارمغان بیاورند.


اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکه‌چی به آی‌دی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.

منبع
xda-developers

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا