نقد و بررسی

بررسی مودم نزتک 99G: گجتی لوکس؛ فراتر از مودم جیبی 4G

یک شاهکار هنری در محصولی فناورانه که شما را به وجد می‌آورد

عادت کردیم با مودم‌های جدید نزتک، غافل‌گیر شویم و محصولاتی با طراحی هنرمندانه، ویژگی‌هایی مفید و کاربردی و قیمت ارزان ببینیم. مودم نزتک 99G را شاید باید اوج شاهکارهای هنرِ طراحی نزتک بدانیم.

مودمی که برای اولین بار، پنل شفاف و شیشه‌ای دارد و شما می‌توانید بخش‌هایی از برد اصلی مودم 4G سیمکارتی را ببینید.

ضمن اینکه این مودم قابلیت پاوربانکی دارد و می‌توانید گوشی خود را شارژ یا با پاوربانک مودم را شارژ کنید و در سفر و بیرون از خانه، هم مودم و هم پاوربانکی همراه خود داشته باشید.

قیمت جدیدترین مودم سیمکارتی نزتک به مانند مدل‌های دیگر، باز هم قیمتی زیر ۲ میلیون تومان دارد و در محدوده مودم‌های 4G ارزان قیمت قرار می‌گیرد.

با ما همراه باشید تا سیر تا پیاز بررسی مودم نزتک 99G را بخوانید:

طراحی مودم نزتک 99G: طراحی هنری، هنر طراحی

نزتک 99G در شکل و شمایل و اندازه مودم‌های نزتک 99C و 99B و 99BN است. وزنش ۱۴۸ گرم و اندازه‌اش ۸۵ در ۵۵ در ۳۰ میلی متر است.

به نسبت مودم نزتک 77C یا برخی دیگر مودم‌های جیبی 4G بازار، کمی سنگین‌تر است که دلیل اصلی‌اش را باید باتری بزرگ‌تر بدانیم اما این قدر سنگین نیست که برایتان دردسرساز باشد و حمل همیشگی آن را به مخاطره بیندازد.

وقتی در دست می‌گیریم؛ کاملا در کف دست جا می‌گیرد و کیفیت ساخت و جنس بدنه پلاستیک مرغوب آن، باعث تحسین شما می‌شود.

اما شاهکار طراحی این مودم در جایی است که می‌بینید پنل جلویی دارای یک کاور شیشه‌ای و شفاف است و می‌توانید برد مودم را زیر آن مشاهده کنید.

جعبه‌بندی زیبای مودم نزتک 99G

سوکت درگاه‌ها، خازن‌ها و مدارها و یک ماژول نمایشگر LED با چندین چراغ روی این برد زیبا، به چشم می‌آیند. همین‌طور، لوگوی نزتک به انگلیسی روی برد حک شده است.

شیشه این پنل، ضد خش است و خیالتان راحت که پس از چندین ماه، پر از خط و خش و شکستگی نمی‌شود.

در بخش زیرین این مودم، یک درگاه USB 2.0 تعبیه شده است که می‌توانید از آن برای شارژ وسایل دیگر استفاده کنید.

بخش بالایی دارای اسلات سیم کارت نانو، کلید روشن/خاموش و درگاه USB Type-C برای شارژ سریع باتری مودم است.

درگاه‌های نزتک ۹۹ جی

در بین کلید پاور و درگاه تایپ C هم یک سوراخ می‌بینیم که کلید ریست محسوب می‌شود.

هم در بخش پشتی مودم و هم در بخش زیرین، اطلاعات لازم درباره مودم را پیدا خواهید کرد.

درگاه USB مودم نزتک 99G

رنگ این مودم سراسر مشکی با تناژ پایین و کن است که به دل می‌نشیند.

جعبه و بسته‌بندی مودم نیز خلاقانه است و شما می‌توانید در همان جعبه، هم مودم را ببینید و هم مشخصاتش را بخوانید.

چرا پنل شیشه‌ای و شفاف برای مودم؟

خوب، بیایید به این سوال جواب بدهیم که اصلا چرا باید برای یک مودم جیبی فورجی پنل شیشه‌ای گذاشت و دیدن برد و خازن و سوکت‌ها چه اهمیتی دارد؟

طراحی سرد و تکراری و خسته‌کننده غالب مودم‌های جیبی، یک عیب و ناامیدی بزرگ برای کاربران و به ویژه افرادی است که به طراحی دیوایس‌ها اهمیت می‌دهند و دوست دارند آن‌ها را در معرض دید دیگران قرار دهند.

پنل شیشه‌ای و شفاف

غالب مودم‌های جیبی سیمکارتی یک جعبه مستطیل شکل مشکی یا سفید با چند چراغ نشانگر LED در پنل جلویی و یکی دو درگاه در کناره‌های پایینی و بالایی هستند و دیگر هیچ نوآوری و خلاقیت طراحی ندارند.

در این فضا، همین‌که شما قاعده مرسوم را بشکنید و سراغ آزمایش یک ایده جدید و متفاوت بروید؛ ارزش بالایی دارد.

ضمن اینکه طراحی شفاف برای مودم‌ها، سابقه‌دار است و ما در همین سایت شبکه‌چی، بارها مودم‌های مفهومی از طراحان بزرگ دنیا معرفی کردیم که پنل شیشه‌ای و شفاف داشتند و شما می‌توانستید تمام اجزای مودم را با چشم مشاهده کنید.

مودمی لوکس و شیک

طراحی خاص مودم نزتک 99G باعث جلب توجه هر فردی می‌شود و این محصول را به یک اثر هنری تبدیل می‌کند تا شما با خیال راحت روی میز کارتان قرار دهید؛ در خانه یا دفتر کار یا هتل و کافی شاپ و دانشگاه، به یکی از اجزای دکوراسیون و المان چینش خود بیفزایید و نگرانی بابت ظاهر زشت مودم نداشته باشید.

مثالی بزنیم: تصور کنید می‌خواهید تولید محتوا کنید و نیاز است حتما یک مودم جیبی روی میز کارتان باشد. ترجیح می‌دهید یک مودم ساده مشکی استفاده کنید یا مودمی مانند ۹۹ جی نزتک که سطح کیفیت کارتان را چندین پله افزایش می‌دهد؟

مشخصات مودم نزتک 99G

جدیدترین محصول نزتک، باز هم یک مودم روتر جیبی 4G LTE برای اتصال به اینترنت همراه و موبایل است.

این مودم از رده LTE Cat 4 با پردازنده مدیاتک و حداکثر سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت و آپلود ۵۰ مگابیت، می‌تواند از هر سیم کارت و اینترنت موبایل پشتیبانی کند و به شبکه وصل شود.

اصولا، آنلاک و فول باند بودن، دو ویژگی مهم مودم‌های نزتک هستند. در مودم 99G نیز شاهدیم که از باندهای ۱ و ۳ و ۷ در FDD پشتیبانی می‌شود که این روزها عمده ترافیک اینترنت موبایل روی آن‌ها است.

وضعیت پشتیبانی از باندهای فرکانسی مودم Naztech 99G را در زیر مشاهده کنید:

4G LTE FDD: B1/B3/B5/B7

4G LTE TDD: B38/B39/B40/B41

3G WCDMA: B1/B5

وای فای تک بانده با حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه روی فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز از مشخصات دیگر این مودم است. حداکثر هم ۱۰ دستگاه یا نفر می‌توانند همزمان به این وای فای متصل شوند.

باتری ۴ هزار میلی آمپر ساعتی جدانشدنی در این مودم استفاده شده که بیش از ظرفیت ۲ تا ۳ هزار میلی آمپر ساعتی رایج در مودم‌های 4G جیبی و همراه است.

به این دلیل که بتواند قابلیت‌های پاوربانکی هم داشته باشد و در صورت نیاز، کاربر گوشی یا سایر گجت‌های خود را هم با آن شارژ کند.

۲ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی نیز روی مودم قرار داده شده است تا کاربر بتواند مستقیما اطلاعات، تصاویر و ویدئوهای خود را روی مودم و از طریق وای فای ذخیره‌سازی کند و بعد از طریق پنل به آن‌ها دسترسی داشته باشد یا با سایر کاربران در وای فای به اشتراک بگذارد.

پنل کاربری و امکانات نرم‌افزاری

پنل مودم نزتک 99G که متناسب با نیازهای یک مودم جیبی سفارشی‌سازی شده است؛ اجازه انتخاب دستی شبکه و تنظیم APN جدید را می‌دهد.

تنظیمات وای فای، تنظیمات WPS، فایروال SPI، پورت فورواردینگ، پورت مپ، DMZ، پیکربندی DHCP و قابلیت‌هایی نظیر این‌ها را در این پنل مشاهده می‌کنیم اما خبری از قفل باند، وی پی ان یا صفحه نمایش اطلاعات پارامترهای شبکه نیست:

تست و بررسی مودم نزتک 99G

چون مودم ۹۹ جی از شیار سیم کارت نانو استفاده می‌کند؛ به راحتی می‌توانیم سیم کارت را جا انداخته یا بیرون بیاوریم و اصلا مشکل و زحمتی برای تعویض‌های مکرر سیم کارت نداریم.

به محض فشردن کلید پاور به مدت ۳ تا ۵ ثانیه، حدود ۲۰ ثانیه طول می‌کشد تا شبکه موبایل شناسایی شود و بعدش اتصال وای فای در دسترس باشد.

تقریبا ۴۵ ثانیه پس از روشن شدن مودم، می‌توانید از اینترنت استفاده کنید که برای یک مودم جیبی، سرعت نسبتا خوبی است.

باتری ۴ هزار میلی آمپر ساعتی Naztech 99G در تست‌های ما با سیم کارت ایرانسل و اتصال دائم یک دستگاه، نزدیک به ۱۰ ساعت دوام آورد ولی خود شرکت نزتک می‌گوید ۱۸ ساعت کار می‌کند.

شارژ این باتری نیز به لطف استفاده از درگاه تایپ سی، بسیار سریع است و در تست‌های ما حدود ۲.۵ طول کشید.

نکته دیگری که باید درباره باتری این مودم گفت؛ وقتی کلید پاور را یک بار فشار می‌دهید؛ درصد شارژ باتری را برای شما در پنل شیشه‌ای نمایش می‌دهد که خوب گزینه مفیدی است تا بدانیم چقدر از شارژ باتری باقی مانده است و بهتر از ایده قرمز یا زرد شدن چراغ باتری در سایر مودم‌های جیبی است.

یک قابلیت بسیار خوب مودم ۹۹ جی، اشتراک‌گذاری اینترنت با درگاه USB است تا بتوانید بدون وای فای و با سرعت بیشتری، لپ‌تاپ یا پی‌سی را به اینترنت وصل کنید.

ما این ویژگی مودم نزتک را تست کردیم و اتفاقا نتایج جالبی گرفتیم. نخست، به راحتی اینترنت USB شناسایی شده و آماده استفاده است و نیازی به تنظیمات خاص یا نصب درایور ندارد.

در تست‌های زیادی هم که از اینترنت USB گرفتیم؛ سرعت دانلود ۶۰ تا ۸۵ و آپلود حدود ۱۵ مگابیت بود که بیشتر از سرعت وای فای روی همین مودم است:

تست اینترنت USB نزتک 99G

در تست سرعت اینترنت با سیم کارت ایرانسل، سرعت دانلود حوالی ۵۰ تا ۵۵ مگابیت و سرعت آپلود به مرز ۲۷ مگابیت بر ثانیه می‌رسید. پینگ اینترنت ایرانسل نیز زیر ۳۰ میلی ثانیه بود:

روی شاتل موبایل که با روشن کردن قابلیت رومینگ، وصل شدیم؛ سرعت دانلود به ۶۰ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود بیش از ۳۰ مگابیت با پینگ ۴۰ میلی ثانیه بود:

همراه اول که در مکان تست ما، آنتن‌دهی ضعیف‌تری دارد؛ سرعت دانلود را به مرز ۴۰ مگابیت و سرعت آپلود را ۱۶ مگابیت رساند و پینگ هم ۲۹ میلی ثانیه بود:

تست مودم 99G با سیم همراه اول

همه این نتایج برای یک مودم جیبی، قابل قبول و کار راه بینداز هستند. فکر نمی‌کنیم فردی که می‌خواهد به اینترنت موبایل مودم جیبی وصل شود؛ به سرعت بیشتری از این‌ها نیاز داشته باشد.

قیمت و ارزش خرید

عرضه مودم نزتک 99G به بازار آغاز شده و احتمالا در هنگام خواندن این مقاله، می‌توانید از فروشگاه‌های مختلف، خریداری کنید.

طراحی مودم Naztech 99G

قیمت این مودم جیبی زیر ۲ میلیون تومان در نظر گرفته شده است تا قدرت رقابت با مودم‌های جیبی 4G ارزان بازار مانند آلکاتل مینی هاب BT71، دی لینک DWR-930M، تی پی لینک M7000، مودم‌های یوکیو W05 و W06 و حتی خود نزتک 77C و 77CT را داشته باشد.

با در نظر گرفتن مشخصات و قابلیت‌های این مودم، قیمت ۲ میلیون تومانی واقعا ارزش خرید پیدا و شما را صاحب یک مودم جیبی برای اتصال به هر اینترنت موبایل و استفاده از هر سیم کارت FDD می‌کند.

برخی اوقات ما مودمی با قیمتی دو برابر این می‌خریم ولی همین کارایی و سرعت را به ما نمی‌دهد و صرفا گول برند و نام و تعداد زیاد فروشندگان آن را خوردیم.

حرف آخر

ما با یک گجت چندکاره روبرو هستیم. نزتک 99G را این‌طوری ببینید: یک چندکاره که باعث حذف چندین دستگاه دیگر از کیف و کوله‌تان می‌شود.

وقتی مودم 99G را همراه‌تان دارید؛ پس دیگر به پاوربانک نیازی نیست. هم می‌توانید به اینترنت هات اسپات خودتان وصل شوید و هم گوشی، هدفون و ساعت خود را شارژ کنید.

طراحی هنری و ویژه این مودم و زیبایی دلفریب‌اش، شما را صاحب یک مودم لوکس می‌کند که همه جا می‌تواند همراه‌تان باشد.

مزایا:

۱- طراحی بسیار خاص و منحصربه‌فرد

۲- باتری بزرگ و قابلیت پاوربانک

۳- شیار سیم کارت نانو

۴- اشتراک‌گذاری اینترنت با USB و سرعت بالا

۵- گیرندگی و سرعت اینترنت خوب

۶- ارزان قیمت

معایب:

۱- پنل کاربری نه چندان قوی و مورد انتظار


اگر قصد خرید مودم، اینترنت یا تجهیزات شبکه را دارید و به راهنمایی یا مشاوره نیازمندید، کانال تلگرام شبکه‌چی با آی‌دی @shabakehchi همراه شماست. پرسش‌های خود را با مدیر کانال در میان بگذارید تا در اسرع وقت، پاسخ تخصصی و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.

میثاق محمدی‌زاده

دانش‌آموخته رشته کامپیوتر و علاقه‌مند ادبیات و فناوری؛ بیش از ۲۰ سال در نشریات و سایت‌های مختلف خبری و فناوری ایران نوشتم و هنوز تشنه یادگیری هستم!

‫3 دیدگاه ها

    1. سلام دوست عزیز
      مودم‌ها امانی به سایت شبکه‌چی داده می‌شوند و طبیعی است که اطلاعات مودم‌ها مانند شماره سریال و IMEI و … باید پنهان و محرمانه باقی بماند.

  1. سلام آقای میثاق محمدی‌زاده
    شماره سریال و IMEI مودم ها چرا باید محرمانه و باشه
    افشای شماره سریال مودم ها برای مالک مودم چه ضرری می‌تونه داشته باشه
    در بررسی گوشی ها در سایت های اخبار فناوری من دیدم شما سریال گوشی ها هم پنهان میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا