اخبار ایران

مبین‌نت: در طول دوران کرونا ظرفیت شبکه را ۲.۵ برابر و مصرف ترافیک اینترنت خانگی ۳ برابر شده است

‏رئیس هیات‌مدیره مبین‌نت و مدیرعامل این شرکت در نشست خبری نمایشگاه تلکام ۲۰۲۱، پاسخ‌گوی خبرنگاران بودند و درباره موضوعات مختلفی از جمله FWA 5G مبین‌نت، ظرفیت شبکه، اینترنت خانگی TDD، راهکارهای سازمانی، ورود به بورس و مسایل دیگر صحبت کردند.

حسین طهرانی، مدیرعامل مبین‌نت در نشست خبری بیست و دومین تلکام گفت: «مبین‌نت سال گذشته در حوزه فروش سرویس‌‌های انبوه (اینترنت خانگی) افزایش ظرفیت داشته و تعداد مشتریان خانگی آنها به بیش از ۴۲۰ هزار مشترک رسیده است.»

مدیرعامل مبین‌نت مدعی است این شرکت در حوزه اینترنت خانگی، بیشترین میانگین مصرف را در بین اپراتور‌های سراسری کشور دارد. همچنین مبین‌نت در طول دوران کرونا، در ۳ لایه شبکه خود افزایش ظرفیت ۲.۵ برابری را تجربه کرده است. میانگین مصرف ترافیک اینترنت خانگی مبین‌نت نیز در طول دوران کرونا، بیش از ۳ برابر شده است.

آنطور که طهرانی توضیح داد، مبین‌نت در حوزه سازمانی هم بعد از شرکت مخابرات، بزرگ‌ترین سهم بازار خدمات سازمانی را در اختیار دارد. این شرکت به‌صورت تخصصی تمام لایه‌های سرویس‌دهی به سازمان‌ها از طراحی و فروش تا خدمات پس از فروش را به‌صورت مجزا از سرویس خانگی خود، سرویس‌دهی می‌کند.

مبین نت در نمایشگاه تلکام ۲۰۲۱

در ادامه مهدی غیناقی، رئیس هیات‌مدیره مبین‌نت در مورد استراتژی ۵ ساله مبین‌نت صحبت کرد و گفت: «محور‌های اصلی استراتژی ۵ ساله مبین‌نت تدوین شده و تمرکز ما روی اینترنت اشیا (IOT)، تحول دیجیتال سازمانی، ۵G و توسعه اینترنت ثابت بی‌سیم است.»

به گفته غیناقی، مبین‌نت در بحث ۵G هم چند سایت راه‌اندازی کرد و به‌صورت پایلوت به توسعه این شبکه در داخل کشور پرداخت اما به‌دلیل مشکلات اقتصادی تا به امروز این پروژه با سرعت کمی پیش رفته است.

او در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه مبین‌نت در توسعه اینترنت ثابت چه کمکی می‌تواند به وزارت ارتباطات کند، گفت: «ما در بحث رساندن فیبر به منازل کاری نمی‌کنیم اما در زیرساخت‌ها می‌توانیم به وزارت ارتباطات کمک کنیم. چه بسا که مذاکراتی هم با مشهد داشتیم.»

به گفته غیناقی مبین‌نت می‌تواند در حل مشکلات کابل دزدی و قطعی‌های شبکه ثابت به زیرساخت کمک کند.

همچنین طهرانی، مدیرعامل مبین‌نت در ادامه توضیح داد: «تاکید وزیر ارتباطات روی توسعه ارتباطات ثابت (Fixed Broadband) است که شامل FTTH، VDSL و FWA می‌شود. وزارت ارتباطات برای حدود ۲۰ میلیون پورت برنامه‌ریزی کرده است. ما در جلسات وزارتخانه پیشنهاداتی ارائه کردیم مبنی بر این که می‌توانیم سهم FWA را در مجموع این ۲۰ میلیون پورت تا ۲۰ درصد داشته باشیم.»

به گفته طهرانی بزرگترین مانع FWA عدم تعادل در نظام رگولیشن تعرفه است. پایین‌نگه داشتن تعرفه موبایل در کشور باعث شده اپراتور‌های ما نتوانند توسعه کاملی داشته باشند. او اعلام کرد آنطور که من اطلاع دارم قرار است این موانع برداشته شود.


اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکه‌چی به آی‌دی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا