اپلیکیشن

معرفی اپلیکیشن: یافتن بهترین وای‌فای و رمزعبور آن در فرودگاه‌های سراسر جهان

این روزها کسی نمی‌پرسد آیا در فلان فرودگاه اینترنت و وای‌فای رایگان هست یا خیر؟!

چون تقریبا دیگر در همه فرودگاه‌ها می‌توان وای‌فای عمومی یافت ولی مسئله این است که سرعت و کیفیت این وای‌فای چقدر است؟ آیا می‌شود به اینترنت وصل شد و واقعا کارهای ضروری خود را انجام داد؟

مشکل بعدی هم اتصال به وای‌فای‌های عمومی است. برخی از این وای‌فای‌ها از کاربران کلی اطلاعات می‌گیرند؛ تبلیغات نشان می‌دهند و باید چندین مرحله حوصله‌بر و آزاردهنده را پشت‌سر بگذارند تا سرانجام به اینترنت وصل شوند.

و بعد از همه این دردسرها متوجه می‌شوند سرعت وای‌فای اصلا خوب نیست و هیچ‌چیزی باز نمی‌شود.

یک خبر خوش و یک خبر بد برای افرادی داریم که زیاد در فرودگاه‌های کشورهای مختلف حضور دارند و دایما در پرواز و ترددهای هوایی هستند. 

خبر خوش، وجود نرم‌افزار به نام WiFoX است که می‌تواند نقشه تمام وای‌فای‌های محیط اطراف شما در فرودگاه‌ها را نشان دهد و اطلاعاتی درباره هریک به شما بدهد. از جمله اینکه رمزعبور برخی از وای‌فای‌ها را برملا کند تا سریع‌تر و راحت‌تر به آن‌ها متصل شوید.

یافتن بهترین وای‌فای اطراف فرودگاه

وقتی وارد فرودگاهی می‌شوید؛ اپلیکیشن WiFoX را اجرا کرده و روی نقشه نزدیک‌ترین و سریع‌ترین هات‌اسپات‌های وای‌فای را پیدا کنید. روی هریک از این وای‌فای‌ها ضربه بزنید؛ اطلاعاتی درباره آن وای‌فای، رمزعبور و چگونگی دور زدن مراحل رجیستر و ثبت‌نام آن نشان داده می‌شود.

در واقع، شما این آزادی انتخاب را پیدا می‌کنید تا به وای‌فای‌های رایگان و عمومی بهتری وصل شوید. ممکن است وای‌فای کافی‌شاپ فرودگاه سریع‌تر و قوی‌تر از وای‌فای سالن فرودگاه باشد. 

برخی اوقات هم وای‌فای‌های عمومی فروشگاه‌ها و مراکز اطراف فرودگاه بهتر از وای‌فای اصلی خود فرودگاه هستند. در این صورت، شما با کمی دور شدن از سالن انتظار فرودگاه می‌توانید از اینترنت رایگان استفاده کنید.

چون رمزعبور هات‌اسپات‌ها به طور مرتب در حال تغییر است؛ ممکن است رمزعبور یک وای‌فای در نرم‌افزار WiFoX اشتباه و قدیمی باشد. انتظار این خطاها را داشته باشید و اصلا پشیمان نشوید.

البته، توسعه‌دهنده‌های این نرم‌افزار به طور مرتب در حال به‌روزرسانی اطلاعات هات‌اسپات‌های وای‌فای فرودگاه‌های سراسر دنیا هستند. در حقیقت، خود کاربران اطلاعات به‌روز و درست هر وای‌فای را به نرم‌افزار گزارش می‌کنند.

خبر بد پولی بدون این نرم‌افزار است. برای دانلود اپلیکیشن WiFoX باید ۲ دلار هزینه کنید. به نظر من ارزش پرداخت این هزینه را دارد؛ اگر شما یک مسافر هوایی دایمی در طول سال باشید و اوقات زیادی در فرودگاه‌های کشورهای مختلف به سر ببرید.


اگر قصد خرید مودم، اینترنت یا تجهیزات شبکه را دارید و به راهنمایی یا مشاوره نیازمندید، کانال تلگرام شبکه‌چی با آی‌دی @shabakehchi همراه شماست. پرسش‌های خود را با مدیر کانال در میان بگذارید تا در اسرع وقت، پاسخ تخصصی و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.

میثاق محمدی‌زاده

دانش‌آموخته رشته کامپیوتر و علاقه‌مند ادبیات و فناوری؛ بیش از ۲۰ سال در نشریات و سایت‌های مختلف خبری و فناوری ایران نوشتم و هنوز تشنه یادگیری هستم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا