آموزش

آموزش ۱۰ روش حل مشکل عدم اتصال اسکایپ

اگر در ورود و اتصال اسکایپ به اینترنت مشکل دارید؛ راه‌حل‌های پیشنهادی زیر را امتحان کنید

برخی از کاربران مشکل عدم اتصال اسکایپ را در مراحل اولیه کار با این برنامه، تجربه می‌کنند. با توجه به این که این برنامه جز معدود اپلیکیشن‌های غیرفیلتر است، کاربران آن روز به روز در حال افزایش هستند؛ بنابراین حل مشکلات مربوط به فعال کردن آن از ضرورت بالایی برخوردار است.

از این رو اگر نمی‌توانید اسکایپ را فعال کنید یا در اتصال آن به اینترنت موفق نبودید؛ تعدادی از مراحل عیب‌یابی وجود دارد که می‌‌توانید برای بررسی مشکل و را‌هاندازی دوباره این برنامه به کار بگیرید.

در ادامه این عنوان برخی از مهمترین دلایل این اتفاق را با هم بررسی می‌کنیم.

چرا اسکایپ کار نمی‌کند؟

مشکل اسکایپ

دلایل مختلفی برای اجرا نشدن این برنامه وجود دارد. از آنجایی که اسکایپ محیط بسیار خوبی برای برقراری تماس‌های تلفنی و ویدیویی است، تجربه عدم اتصال در زمان تماس بسیار ناخوشایند به نظر می‌رسد.

در این حالت ممکن است مشکل از میکروفون یا مشکلی در تنظیمات صوتی شما وجود داشته باشد، بنابراین شما نمی توانید صدای طرف مقابل را بشنوید یا طرف مقابل نمی‌تواند صدای شما را بشنود.

شاید به دلیل فراموشی رمز عبور، نمی‌توانید وارد اسکایپ شوید. با این حال، دلیل دیگر می‌تواند این باشد که بلندگو‌های خارجی یا میکروفون شما دیگر کار نمی‌کنند و باید سخت افزار جدیدی تهیه کنید. حتی مشکل می‌تواند از جانب خود نرم افزار باشد.

صرف نظر از علت مشکل، تعداد انگشت شماری راهکار برای امتحان کردن وجود دارد که در ادامه آن‌ها را بررسی کردیم. حتی اگر قبلاً برخی از این مراحل را دنبال کرده اید، آن‌ها را به ترتیبی که در اینجا می‌بینید دوباره انجام دهید.

مرحله اول: رمز عبور خود را بازنشانی کنید

اگر نمی‌توانید وارد اسکایپ شوید رمز عبور خود را بازنشانی کنید.

از طریق صفحه بازیابی حساب کاربری مایکروسافت می‌توانید مراحل بازنشانی رمز عبور اسکایپ خود را طی کنید. آدرس ایمیلی را که هنگام ثبت‌نام برای اولین بار استفاده کرد‌ه‌اید؛ وارد کنید و سپس دستورالعمل‌‌های موجود را دنبال کنید تا بتوانید رمز عبور جدید دریافت کنید و مجددا وارد شوید.

در برخی مواقع با این کار می‌توانید مشکل عدم اتصال در تماس‌های ویدیویی و تلفنی را برطرف کنید. علاوه بر این در صورت تمایل می‌توانید یک حساب کاربری کاملاً جدید در اسکایپ ایجاد کنید.

ورود مجدد به اسکایپ

مرحله دوم: بررسی کنید که آیا مشکل از اسکایپ است یا خیر

در برخی مواقع مشکلات مربوط به سرور‌های برنامه موجب عدم برقراری تماس‌ها می‌شود. در این حالت بهتر این است که ببینید آیا دیگران نیز برای اتصال مشکل دارند یا خیر.

اگر این موضوع مربوط به برنامه باشد، نمی‌توانید اقدامی برای رفع آن انجام دهید تا زمانی که سرور به شما اجازه دسترسی بدهد.

بهترین راه برای بررسی اینکه آیا اسکایپ از کار افتاده یا مشکلاتی در سرویس پیام رسانی خود دارد، بررسی وضعیت اسکایپ (Skype Status) است. در این صفحه می‌توانید پیغام‌هایی که در مورد بروز مشکلات مختلف داده می‌شود را مطالعه کنید.

کار دیگری که می‌‌توانید برای عیب‌یابی این مشکل انجام دهید این است که وضعیت Skype را در Down Detector بررسی کنید تا ببینید آیا کاربران دیگر نیز گزارش می‌‌دهند که برنامه قطع است یا مشکل اتصال دیگری دارد.

اگر هر یک از وب سایت‌ها مشکلی را نشان می‌دهد، به احتمال زیاد به این معنی است که شما تن‌ها کسی نیستید که نمی توانید از اسکایپ استفاده کنید. فقط یک ساعت یا کمی بیشتر صبر کنید و دوباره امتحان کنید.

مرحله سوم: اتصال شبکه خود را بررسی کنید

بدیهی ترین ایرادی که ممکن است وجود داشته باشد، عدم اتصال به اینترنت یا ضعیف بودن شبکه است. اگر به شبکه دسترسی نداشته باشید اسکایپ کار نمی‌کند.

برای حل این مشکل روتر خود را مجددا راه اندازی کنید یا در مورد مشکلات مربوط به شبکه تحقیق کنید.

در برخی مواقع ممکن است امکان دسترسی به سایر سایت‌ها وجود داشته باشد اما اسکایپ به خوبی کار نکند. در این حالت مشکل مربوط به پهنای باند است. اگر چندین نفر دیگر در شبکه شما وجود دارند که همزمان از اینترنت استفاده می‌کنند، فعالیت را در آن دستگاه‌ها متوقف یا متوقف کنید و سپس ببینید آیا Skype دوباره شروع به کار می‌کند یا خیر.

مرحله چهارم: بررسی تنظیمات میکروفون

اگر نمی‌توانید صدای تماس‌گیرندگان دیگر را بشنوید، دوباره بررسی کنید که منابع صوتی دیگر، مانند ویدیوی YouTube به درستی کار می‌کند یا خیر. چنانچه مشکل از میکروفون باشد، می‌توانید از طریق گام‌های زیر مشکل را در کامپیوتر یا موبایل برطرف کنید.

استفاده از اسکایپ در کامپیوتر

اگر از اسکایپ در رایانه استفاده می‌کنید، برنامه را باز کنید و روی کلید Alt ضربه بزنید تا بتوانید منوی اصلی را ببینید. سپس به Tools > Audio & Video Settings بروید.

  • تنظیمات صوتی و تصویری اسکایپ با باز بودن این تنظیم امکان‌پذیر است. در این حالت به ناحیه صدا در زیر میکروفون توجه کنید. همانطور که صحبت می‌کنید، باید ببینید که نوار روشن می‌شود.
  • اگر میکروفون با اسکایپ کار نمی کند، منوی کنار میکروفون را انتخاب کنید و ببینید آیا گزینه‌های دیگری وجود دارد یا خیر.ممکن است دستگاه اشتباهی را انتخاب کرده باشید.
  • اگر میکروفون دیگری برای انتخاب وجود ندارد، مطمئن شوید که میکروفون به برق وصل است. در ن‌هایت میکروفون را از برق بکشید و دوباره آن را وصل کنید.
  • برای بررسی صدا در اسکایپ، مطمئن شوید که از بلندگو‌های مناسب استفاده می‌کنید، تست صدا را در زیر گزینه Speakers انتخاب کنید.شما باید صدا را در هدست یا بلندگو‌های خود بشنوید.
  • اگر هنگام پخش صدای نمونه چیزی نمی شنوید، مطمئن شوید که بلندگو‌ها یا هدفون شما تا انت‌ها به سمت بالا هستند (برخی از هدفون‌ها دکمه‌های فیزیکی صدا دارند) و تنظیمات روی صفحه روی ۱۰ باشد.
  • اگر صدا خوب است، منوی کنار بلندگو‌ها را دوبار بررسی کنید و ببینید آیا گزینه دیگری برای انتخاب وجود دارد یا خیر، و سپس دوباره صدای نمونه را امتحان کنید.

تنظیم میکروفون گوشی برای اسکایپ

اگر از اسکایپ روی تبلت یا تلفن هوشمند خود استفاده می‌کنید، بلندگو‌ها و میکروفون شما در دستگاه شما تعبیه شده است و نمی توان آن را به صورت دستی تنظیم کرد. با این حال، در شرایط اسکایپ نیاز به مجوز‌هایی برای اتصال میکروفون دارد که در صورت عدم تنظیم، اتصال میکروفون شما با مشکل مواجه خواهد شد.

اگر از iPhone یا iPad استفاده می‌کنید، مراحل زیر را انجام دهید:

  • وارد برنامه تنظیمات شوید.
  • به قسمت اسکایپ بروید و روی آن ضربه بزنید.
  • مطمئن شوید که گزینه Microphone روشن است (حباب سبز است) تا Skype بتواند به میکروفون دستگاه شما دسترسی داشته باشد.
  • اگر از قبل سبز نشده است، فقط روی دکمه سمت راست ضربه بزنید.

دستگاه‌‌های اندرویدی می‌‌توانند به صورت زیر به اسکایپ دسترسی داشته باشند:

  • Settings و سپس Apps را باز کنید.
  • Skype و سپس Permissions را پیدا کرده و باز کنید.
  • روی Microphone ضربه بزنید و سپس Allow only هنگام استفاده از برنامه را انتخاب کنید.
  • و سپس Permissions را پیدا کرده و باز کنید. روی Microphone ضربه بزنید و سپس Allow only هنگام استفاده از برنامه را انتخاب کنید.

حل مشکلات Skype

مرحله پنجم: یک تماس آزمایشی در اسکایپ برقرار کنید

اکنون که مطمئن شدید؛ سخت‌افزار در اسکایپ روشن و فعال است، نوبت به برقراری تماس صوتی آزمایشی می‌رسد. تماس آزمایشی تأیید می‌کند که می‌توانید از طریق بلندگو‌ها و همچنین از طریق میکروفون صحبت کنید.

شما می‌شنوید که سرویس تست با شما صحبت می‌کند و سپس به شما فرصتی داده می‌شود تا پیامی را ضبط کنید که می‌تواند برای شما پخش شود. اگر در طول تست، صدا را نمی شنوید یا صدای ضبط شده برای شما پخش نمی شود و به شما گفته می‌شود که دستگاه ضبط صدا مشکل دارد، مراحل بالا را تکرار کنید تا مطمئن شوید سخت افزار کار می‌کند و به درستی تنظیم شده است.

مرحله ششم: اسکایپ را دوباره نصب کنید

اگر اسکایپ حتی پس از انجام تمام این مراحل عیب یابی کار نمی کند و قطعاً مشکل از خود سرویس نیست (مرحله ۲)، برنامه را به طور کامل حذف کنید و دوباره اسکایپ را دانلود کنید.

هنگامی که اسکایپ را حذف و دوباره نصب می‌کنید، اساساً برنامه و تمام اتصالات آن را با دوربین و میکروفون خود بازنشانی می‌کنید، که باید همه مشکلات را حل کند.

شما همچنین جدیدترین نسخه موجود را دریافت می‌‌کنید که می‌‌تواند هر چیزی را که در وهله اول باعث ایجاد مشکل شده است را برطرف کند. با این حال، ممکن است مجبور شوید یک بار دیگر مراحل ذکر شده در بالا را دنبال کنید تا مطمئن شوید که تنظیمات جدید به درستی ست شده اند.

مرحله هفتم: درایو‌های دستگاه را به روز کنید

اگر تا این مرحله مشکلات برطرف نشده باشد، باید سیستم خود را از نظر سخت افزاری بررسی کنید.

به طور خاص، اگر از Skype در ویندوز استفاده می‌کنید، درایور دستگاه را در مورد وب کم و کارت صدا بررسی کنید. اگر مشکلی در هر یک از آن‌ها وجود داشته باشد، دوربین و یا صدای شما در هیچ برنامه دیگری کار نمی‌کند و ممکن است لازم باشد درایور‌های خود را به روز کنید.

مرحله هشتم: بررسی کنید که میکروفون کار می‌کند

اگر در نهایت میکروفون شما هنوز کار نمی کند، آن را با تست آنلاین میکروفون تست کنید. اگر به شما اجازه نمی دهد در آنجا هم صحبت کنید، احتمالاً میکروفون شما دیگر کار نمی کند.

با فرض اینکه میکروفون خارجی باشد، جایگزین کردن میکروفون در این مرحله ایده خوبی خواهد بود. در غیر این صورت می‌توانید یک میکروفون جدید خریداری کنید.

مرحله نهم: صدای سیستم را بررسی کنید

اگر صدا را در جای دیگری نمی‌شنوید، مثلاً از وب‌سایت‌‌ها یا صدا‌های سیستم، و بلندگو‌ها وصل هستند (اگر خارجی هستند)، و درایور‌های کارت صدا به‌روزرسانی شد‌هاند، ببینید آیا سیستم عامل صدا را مسدود می‌‌کند یا خیر.


اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکه‌چی به آی‌دی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.

فاطمه کاظمی

دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک بیوسیستم؛ متولد شیراز که البته در حال حاضر تهران ساکن هستم. از سال ۹۶ در زمینه تولید محتوا فعالیت دارم و تنها به دلیل علاقه شخصی بخشی از زمانم رو به این کار اختصاص می‌دهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا