اخبار ایرانراهنمای خرید
موضوعات داغ

نحوه دریافت اینترنت فیبر نوری مخابرات با مودم قسطی و فیبرکشی رایگان

جشنواره فیبر در خانه مخابرات و تعرفه اینترنت تانوما تانوما

مخابرات در جشنواره‌ای به نام «فیبر در خانه» طرح‌های فیبر نوری مختلفی به همراه مودم قسطی و فیبرکشی رایگان به مشترکان جدید پیشنهاد داده است.

در این جشنواره، شرکت مخابرات چندین سرویس اینترنت تانوما با سرعت ۳۰۰ مگابیت ارائه کرده که در برخی از طرح‌ها، مودم فیبر نوری به صورت قسطی به مشتری داده می‌شود و فیبرکشی داخل ساختمان نیز رایگان است.

مخابرات در اطلاعیه خود می‌گوید این سرویس‌های اینترنت فیبر نوری برای سراسر کشور قابل خریداری هستند و در برخی از آن‌ها، امکان پرداخت قسطی هزینه اینترنت و مودم نیز وجود دارد.

در این طرح، از سرویس ۳۰۰ مگابیت با حجم ترافیک ماهیانه ۱۰۰ گیگابایت و ۱۲ ماهه با قیمت ۳۰۵ تا ۴۱۲ هزار تومان (برحسب انتخاب مدل مودم فیبر نوری) هست تا طرح‌هایی مانند ۹۶۰ گیگابایت سالیانه به قیمت ۲/۹۱۰/۰۰۰ تا ۳/۳۶۰/۰۰۰ تومان دیده می‌شود.

تنوع طرح‌ها و بسته‌های اینترنت تانوما در این جشنواره بالا است؛ البته اگر واقعا در عمل همه این بسته‌ها در همه شهرها به مشتریان پیشنهاد شود؛ نه اینکه مخابرات آن شهر بگوید فقط یک طرح داریم!

نحوه دریافت اینترنت فیبر نوری مخابرات

شرکت مخابرات می‌گوید دو روش برای ثبت‌نام و دریافت فیبر نوری تانوما وجود دارد:

۱- مراجعه حضوری به نزدیک‌ترین مرکز مخابراتی محل سکونت در سراسر کشور (روش بهتر)

۲- تماس با سامانه ۲۰۲۰ و استعلام درخواست فیبر نوری برای منطقه و ناحیه‌ای که زندگی می‌کنید.

نحوه دریافت فیبر نوری مخابرات

تجربه کاربران نشان داده مراجعه حضوری به نزدیک‌ترین مرکز مخابراتی و پیگیری برای ثبت‌نام اینترنت فیبر، بهتر از تماس با ۲۰۲۰ یا مراجعه به سایت iranfttx.ir و بررسی وضعیت فیبرکشی منطقه و محله است.

مراکز مخابراتی در هر منطقه، اشراف بهتری نسبت به وضعیت فیبرکشی خیابان‌ها و کوچه‌های آن منطقه و شهر دارند و بهتر از شماره تلفن ۲۰۲۰ می‌توانند شما را راهنمایی کنند.

مخابرات تهران در پیامک‌هایی که برای قبض تلفن ثابت به مشتریان زده؛ اعلام کرده هر فردی درخواست فیبر نوری دارد؛ با ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ تماس بگیرد و موقعیت‌سنجی شود.

سیدعلی ملک جعفریان، مدیر مخابرات شهر تهران برای دریافت فیبر نوری در تهران می‌گوید: «شهروندان با شماره ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ تماس بگیرد و یک شماره تلفن ثابت یا موبایل اعلام کنند.»

ملک جعفریان می‌گوید پس از اعلام این شماره تلفن، نمایندگی‌ها و همکاران فروش مخابرات تلفن را بررسی کرده و در صورتی که در این منطقه، پوشش‌دهی فیبر نوری باشد؛ یک اشتراک واگذار می‌کنند.

او می‌گوید در صورتی که این منطقه هنوز زیر پوشش فیبر نباشد؛ همکاران مخابراتی در منطقه، بررسی می‌کنند تا اگر متقاضیان به ۱۰ نفر می‌رسند؛ بتوانند فیبر بک بن (back bone) را اجرا کنند.

قیمت اینترنت فیبر نوری مخابرات

براساس جدولی که مخابرات در سایت خود و برای جشنواره «فیبر در منزل» منتشر کرده است؛ ۱۲ طرح و سرویس با سرعت ۳۰۰ مگابیت ولی شرایط مختلف، از نقدی کامل تا اقساط ماهیانه ارائه شده که در زیر مشاهده می‌کنید:

قیمت اینترنت تانوما

در این طرح‌ها شما آزادی کامل دارید هزینه اینترنت را نقدی یا اقساط بپردازید. همچنین، هزینه مودم و فیبرکشی را می‌توانید اقساط و رایگان کنید.

مثلا، در طرح شماره ۱، ماهیانه ۱۰۰ گیگابایت حجم اینترنت بین‌الملل دریافت می‌کنید و جمعا این سرویس ۱۲ ماهه است که باید هر ماه برحسب مدل مودم فیبر نوری که انتخاب کردید؛ از ۳۰۵ هزار تومان تا ۴۱۲ هزار تومان بپردازید. هزینه فیبرکشی در این طرح رایگان و هزینه مودم اقساطی است.

در طرح بعدی، باز هم ماهیانه ۱۰۰ گیگابایت اینترنت دریافت می‌کنید ولی طرح ۲۴ ماهه با مودم اقساطی و فیبرکشی رایگان به قیمت ۲۲۴ هزار تومان تا ۳۰۰ هزار تومان است.

کلا، طرح‌ها به دو شکل پس پرداخت و پیش پرداخت هستند. در طرح‌های پیش پرداخت، باید همان ابتدا، تمام هزینه سرویس و مودم را بپردازید و فقط فیبرکشی می‌تواند رایگان یا اقساط باشد.

نحوه دریافت مودم اقساطی مخابرات

اگر یکی از طرح‌های پس پرداخت را انتخاب کنید؛ می‌توانید مودم اقساطی مخابرات برای اینترنت فیبر نوری را دریافت ولی هزینه آن را به صورت ماهیانه پرداخت کنید و دیگر نیازی نباشد مثلا یک‌جا ۲ یا ۳ میلیون تومان بابت مودم بپردازید.

مودم فیبر نوری زایکسل PMG5317-T20B

در این طرح‌ها، هزینه فیبرکشی رایگان است و هزینه اینترنت و مودم به صورت اقساط ماهیانه از ۱۲ ماه تا ۲۴ ماه خواهد بود.

کمترین قسط ماهیانه ۲۲۴ هزار تومان و بیشترین قسط ماهیانه هم ۴۱۲ هزار تومان است.

البته، مخابرات تاکید کرده تعیین میزان قسط ماهیانه اینترنت فیبر نوری تانوما، بستگی به انتخاب مدل مودم فیبر نوری دارد؛ چون برخی مدل‌ها گران‌تر و به تبع آن، میزان قسط بیشتر است.

حتما مقاله زیر درباره مودم فیبر نوری مخابرات را بخوانید:

بیشتر بخوانید: کدام مودم فیبرنوری مناسب اینترنت تانوما مخابرات است؟

مخابرات، پارسال یک جشنواره اینترنت ADSL و VDSL و FTTH را آغاز کرد که در آن مودم رایگان به مشتریان اینترنت VDSL و FTTH داده می‌شد.

اکنون، این طرح کاملا برداشته شده و طرح مودم قسطی جایگزین آن شده تا مردم بتوانند با هزینه کمتری و شکسته شدن کل هزینه اینترنت FTTH در چندین ماه، برای فیبر نوری ثبت‌نام کنند.

تجربه یک متقاضی فیبر نوری مخابرات

همه چیز جشنواره «فیبر در منزل» مخابرات خوب است؛ جز اینکه در عمل هیچ بخشی از آن اجرا نمی‌شود!

مثلا ممکن است در شهر شما فقط یکی از طرح‌های بالا که عموما با مودم نقدی و پرداخت هزینه فیبرکشی است؛ ارائه شود.

در یک نمونه، دوست برای ما پیام فرستاد که مخابرات یک باکس ONU تا ۲۰ متری خانه آن‌ها آورده است و زمین نیز کنده شده و کابل‌های فیبر نوری کار گذاشته شدند.

این دوست‌مان گفت وقتی با سامانه ۲۰۲۰ مخابرات تماس گرفتیم؛ اظهار بی‌اطلاعی کردند و صرفا گفتند هزینه مودم بین ۱.۵ تا ۲ میلیون تومان است؛ هزینه فیبرکشی داخل ساختمان حدود ۷۰۰ هزار تومان است و هزینه فیبرکشی از باکس ONU تا درب منزل را هم باید بپردازید که براساس هر متر کابل‌کشی فیبر است.

این صحبت‌ها با تمام آن‌چه که از جشنواره اینترنت مخابرات در بالا گفتیم؛ تناقض دارد!

حتی با صحبت‌های وزیر ارتباطات، جناب آقای عیسی زارع‌پور نیز در تناقض است که گفتند دولت یارانه‌ای به شرکت‌های اینترنتی داده تا هزینه فیبرکشی رایگان شود و مردم فقط هزینه مودم را بپردازند و به اینترنت FTTH وصل شوند.

نظر شما درباره نحوه دریافت فیبر نوری مخابرات، هزینه اینترنت تانوما و مودم قسطی با فیبرکشی رایگان چیست؟ شما تجربه خرید اینترنت تانوما را دارید؟

سوالات پر تکرار کاربران

حداکثر سرعت فیبر نوری مخابرات چند است؟

شرکت مخابرات سرویس فیبر از ۵۰ مگابیت تا ۳۰۰ مگابیت در شهرها و مناطق مختلف ارائه می‌کند ولی اگر در یک شهر و منطقه خلوت باشید؛ سرعت اینترنت شما تا ۴۰۰ مگابیت هم افزایش پیدا می‌کند.

چگونه برای فیبرنوری مخابرات ثبت‌نام کنیم؟

بهترین روش، مراجعه حضوری به مرکز مخابراتی منطقه است. همچنین، می‌توانید در سایت tci.ir ثبت‌نام کنید. اگر چندین نفر با هم به مخابرات مراجعه کنید؛ حتما برای شما فیبرکشی و ارائه سرویس را انجام می‌دهند.

هزینه اینترنت فیبر مخابرات چقدر می‌شود؟

تعرفه‌ها از یک شهر تا شهر دیگر و از استان تا استان دیگر، متفاوت است ولی با خرید مودم و سرویس و فیبرکشی داخل ساختمان، بین ۳ تا ۳.۵ میلیون تومان هزینه اولیه شما می‌شود.

مودم فیبرنوری را حتما از مخابرات بگیریم یا خودمان از بازار تهیه کنیم؟

همه مودم‌های فیبرنوری بازار را می‌توانید برای سرویس تانوما مخابرات هم استفاده کنید. خود مخابرات مودم فیبر نسبتا خوبی به مشتریان می‌دهد ولی اگر مودم قوی‌تری نیاز دارید؛ خودتان از بازار بخرید.

اینترنت فیبرنوری مخابرات بهتر است یا شاتل و آسیاتک؟

خدمات پشتیبانی شرکت‌های خصوصی و FCP بهتر است؛ ضمن اینکه سرعت اینترنت FTTH این شرکت‌ها در برخی نقاط به ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه می‌رسد ولی گران‌تر هم هستند. باید ببینید در منطقه شما کدام شرکت فیبرنوری می‌دهد؛ چون غالبا در هر منطقه یکی دو شرکت بیشتر فعال نیست.

اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکه‌چی به آی‌دی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.

میثاق محمدی‌زاده

دانش‌آموخته رشته کامپیوتر و علاقه‌مند ادبیات و فناوری؛ بیش از ۲۰ سال در نشریات و سایت‌های مختلف خبری و فناوری ایران نوشتم و هنوز تشنه یادگیری هستم!

‫5 دیدگاه ها

  1. همش جنبه تبلیغاتی داره ما التماس کردیم سرعت ۳۰۰ ندادن به جاش سرعت ۳۰ دادن چیزشکنها هم هیچکدم کار نمیکنن در حالی که رو adsl و ۴g راحت وصل میشن

    1. با تجربه ای که من شخصا از اینترنت مخابرات در این چند سال اخیر داشتم به این نتیجه رسیدم که به شکل کلی شرکت مخابرات ایران در زمینه ارایه اینترنت و خدمات آن بسیار ضعیف عمل میکند و آن چه که در حرف می گوید با عمل فاصله ی زیادی دارد.
      همچون اینترنت vdsl که با آب و تاب فراوان اوایل گفتند مودم adsl را با مودم vdsl تعویض می کنند و در نهایت چنین نشد و خود بنده که مشتری این سرویس بودم بعد از تناقض در حرف و عمل و نهایتا استفاده تقریبا ۶ ماهه از این سرویس به دلیل یکسان نبودن سرعت سرویس خریداری شده در حد vdsl قید آن را زدم .
      مخابرات برای اینکه بتونه از زیر فشار مشتریان بایت عدم همخوانی سرهت با طرح خریداری شده سر باز بزنه همیشه در سایتش و طرح هاش سرعت ارایه سرویس را با عبارت -تا- یا up to میاره تا با هر سرعتی که خواست سرویس را به مشترک واگذار کنه.
      مثلا در همین سرویس تانوما گفته تا ۳۰۰ مگابیت.ولی در عمل سر مشتری کلاه میزارند و در بسیاری از موارد در حد ۳۰-۵۰ مگایبیت پهنای باند را باز میذارند و مشترک هم به دلیل اینکه شناخت زیادی از تکنولوژی فیبر نوری نداره نمیدونه در کل دنیا برای سرعت های بالای ۱۰۰ مگابیت از فیبر استفاده می کنند.

      1. دقیقا همینطوره
        من هم یه مدت Vdsl داشتم نسبت به قیمتش خوب بود ولی اون چیزی که اونها ادعا میکردن نیست
        تازه قسمت های خیلی کمی از شهر پوشش Vdsl داشت
        کاملا موافقم با نظرتون

  2. مرکز مخابرات چمران تهران هم ادعا میکنه خدمات میده ولی در عمل هنگام مراجعه جهت ثبت نام و انجام کارهای اداری، شرط پیدا کردن ۸-۱۰ متقاضی دیگر (در همسایگی) رو مطرح میکنه. بهانه شون هم اینه که باید برای مخابرات مقرون به صرفه باشه که کابل کشی داخل کوچه رو انجام بدن.

  3. میشه گفت از لحاظ قیمت بسته ها ارزون تر از شرکت های دیگه هست. از اون طرف هیچ خدمات دیگه ای ارایه نمی ده مثل بهبود پینگ بین الملل. سرعت فیبر من الان به این صورت هست داخل اصفهان:
    https://www.speedtest.net/result/15803255011
    خوبی مخابرات این هست سرعت ثابت هستش مثلا بسته ۵۰ مگ بگیری روی ۱۰۰ قفل میشه و کم و زیاد دیگه نمی شه نوسان نداره البته فکر کنم شهر به شهر هم فرق کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا