اخبار ایران

صبانت در طرح SWAP (جمع‌آوری کابل‌های مسی) شریک مخابرات شد

هدف بهبود کیفیت اینترنت ثابت و کاهش ترافیک اینترنت موبایل

دو شرکت صبانت و مخابرات ایران، در حاشیه نمایشگاه الکامپ تفاهم‌نامه همکاری برای مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری موسوم به طرح ملی SWAP امضا کردند.

شرکت مخابرات ایران در قابل طرح SWAP که از آن به عنوان بزرگ‌ترین طرح تاریخ ICT ایران نام می‌برد؛ می‌خواهد در کل کشور، کابل‌های مسی خانه‌ها و شرکت‌ها را با کابل فیبر نوری جایگزین کند و بعد روی کابل فیبر نوری، اینترنت و سرویس تلفن ثابت ارائه دهد.

این اقدام شرکت مخابرات با اعتراض بسیاری از اپراتورهای اینترنتی روبرو شده و حتی امروز، ۶ مهر ماه در نمایشگاه الکامپ یک پنل کامل اختصاص به مناظره شرکت مخابرات با مدیران چندین اپراتور داشت.

اپراتورهای اینترنتی می‌گویند طرح SWAP انحصار مخابرات را به همراه دارد و با سیاست‌های رگولاتوری در تضاد است.

به هر حال، در میانه این اخبار، خبر امضای تفاهم‌نامه صبانت با مخابرات در طرح SWAP منتشر شد تا این اپراتور، اولین شرکت اینترنتی باشد که به کمک مخابرات ایران برای تبدیل کابل‌های مسی به فیبر نوری می‌آید.

صبانت ضمن راه‌اندازی اولین سامانه تمام آنلاین ثبت‌نام فیبر نوری صبانت در کشور، اعتقاد دارد طرح SWAP تاثیری مستقیم روی بهبود کیفیت اینترنت ثابت داشته و باعث کاهش ترافیک روی اینترنت موبایل می‌شود.

شرکت مخابرات ایران، طرح جمع‌آوری کابل‌های مسی و استفاده از کابل‌های فیبر نوری را از شهر تهران کلید زده و می‌گوید طی ۵ سال، تمام ایران مجهز به کابل فیبر نوری خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا