بهترین مودمهای ارزان قیمت TD-LTE موجود در بازار
معرفی ۷ مودم TD-LTE زیر ۴ میلیون تومان بازار ایران
با گران شدن اینترنت ثابت و حذف بستههای اینترنت موبایل مدتدار و بهصرفه اپراتورهای موبایل، پیشبینی میشود که کاربران اینترنت، استقبال بیشتری از اینترنت TD-LTE داشته باشند.
فعلا، ایرانسل، مبیننت و اپراتورهای ریسلر آنها، بستههای اینترنت خود را گران نکردند یا بستههای مدتدار و با حجم بالای خود را حذف نکردند. یک بسته اینترنت TD-LTE سی روزه ایرانسل با ۴۲ گیگابایت حجم فقط ۶۰ هزار تومان قیمت دارد در حالیکه ۱۵ گیگابایت ۴ ماهه ایرانسل ۶۲ هزار تومان است.
در اینترنت تی دی ال تی ای میتوانید بستههای مدتدار ۳ ماهه، ۶ ماهه و یک سال با حجمهای بسیار بالا خریداری کنید. مثلا، بسته ۳۶۰ گیگابایت یک ساله یا ۱۲۰ گیگابایت ۱۸۰ روزه یا ۱۴۰ گیگابایت ۹۰ روزه خریداری کنید. به این ترتیب، خرید و استفاده از بسته اینترنت TD-LTE برای کاربران پرمصرف، هم راحتتر و هم بهصرفهتر است.
سرعت اینترنت TD-LTE در اکثر شرکتهای ارائهدهنده این سرویس تا ۴۰ و ۵۰ مگابیت است. ایرانسل سرعتی ۸۰ مگابیت ارائه میدهد و با توجه به پوشش سراسری که دارد؛ در بیشتر نقاط ایران قابل دسترسی است. پس، سرعت این سرویس اینترنت هم قابل اتکا است و در برخی مواقع پای به پای سرعت اینترنت موبایل است.
اما برای استفاده از اینترنت TD-LTE نیاز به مودم دارید و نمیتوانید با گوشی موبایل به شبکه TD-LTE وصل شوید. غالب اپراتورها، در هنگام ثبتنام اینترنت TD-LTE به شما یک مودم برای خرید پیشنهاد میکنند یا مودمهای خود را با طرحهای ویژه به فروش میرسانند.
اما اگر حق انتخاب و خرید مودم TD-LTE دارید یا به دنبال یک مودم TD-LTE خوب ولی ارزانقیمت در بازار هستید؛ با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا ۱۰ مدل مودم TD-LTE برتر بازار با قیمت زیر ۴ میلیون تومان را معرفی کنیم.
یک مودم TD-LTE خوب باید چه ویژگیها و مشخصاتی داشته باشد؟
این نکته را در همین ابتدا بگوییم که شاید تصور کنید یک مودم ۴ میلیون تومانی که دیگر مودم ارزان قیمت نیست. بهتر است بدانید مودمهای ۵G که از قابلیت TDLTE نیز پشتیبانی میکنند؛ با قیمتهای ۳۰ میلیون تومان و کم و بیش به فروش میرسند. یا در بازار، مودمهای TD-LTE با قیمت ۱۰ میلیون تومان داریم.
بنابراین، مودم TD-LTE با قیمت ۳ الی ۴ میلیون تومان را باید مودمی اقتصادی محسوب کنیم. در واقع، این روزها زیر ۱ میلیون تومان، هیچ مودم TD-LTE یافت نمیشود و در بازه ۱ الی ۲ میلیون تومان هم انگشت شمار مودم TD-LTE پیدا خواهید کرد که حداقلترین امکانات و قابلیتها را دارند.
وقتی از یک مودم TD-LTE خوب صحبت میکنیم؛ کاربران دوست دارند این مودم حداقل از رده LTE Cat 6 با سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه باشد؛ از CA و MIMO 4×4 پشتیبانی کند؛ وایفای دو بانده پرسرعت داشته باشد؛ از درگاههای شبکه اترنت گیگابیتی سود ببرد؛ از VoIP و VoLTE پشتیبانی کند و به درگاه RJ11 مجهز باشد و از همه مهمتر، قدرت گیرندگی و آنتن بالایی داشته و اجازه دهد آنتن خارجی برای آن نصب شود.
کاربران حرفهای اینترنت دوست دارند پنل کاربری مودم یا WEBUI آن نیز لاک نشده باشد تا بتوانند انواع دستکاریها و تغییرات را در تنظیمات مودم اعمال کنند. مثلا، مودم را روی یک باند رادیویی مشخصی قفل کنند یا دکل BTS را به طور دستی انتخاب کرده و روی مودم وی پی ان ست کنند.
طبیعتا مودمی که همه این ویژگیهای گفته شده در بالا را داشته باشد؛ مودمی گران قیمت و پرچمدار است ولی میتوانیم در بازار دنبال مودم TD-LTE باشیم که تعداد ویژگیهای بیشتری از این لیست داشته باشد و اگر قیمت آن نیز معقول شود؛ یک خرید ارزشمند و مقرون به صرفه است.
در ادامه، نگاهی به بهترین مودمهای ارزان قیمت TD-LTE زیر ۴ میلیون تومان بازار ایران خواهیم انداخت:
هواوی E5785-330
نوع مودم: همراه ۴.۵G/TDLTE
سرعت: LTE cat 7، دانلود ۳۰۰ مگابیت، آپلود ۱۰۰ مگابیت
باندهای فرکانسی: B1/B3/B5/B7/B8/B18/B19/B20/B28/B32/b38/B40/B41/B42
وایفای: دو بانده ۸۰۲.۱۱ac با قابلیت پشتیبانی همزمان از ۳۰ دستگاه
امکانات: باتری ۳ هزار میلی آمپر ساعتی، فاقد درگاه TS-9 برای نصب آنتن خارجی، قابلیت نصب VPN
قیمت: ۳/۹۹۰/۰۰۰ تومان
لینک بررسی مودم هواوی E5785-330
مودم هواوی E5785-330 یک نسخه ارتقا یافته از مودم ایرانسل FD-M60 یا E5785 هواوی است. مهمترین ویژگی آن، پشتیبانی از باندهای فرکانسی TDLTE از جمله باندهای ۴۰ و ۴۲ است و یکی از معدود مودمهای همراه و جیبی باتریداری است که از اینترنت TDLTE پشتیبانی میکند. این مودم اخیرا وارد بازار ایران شده است و به صورت آنلاک به فروش میرسد.
ضمن اینکه از اپلیکیشنهای مدیریت مودم هواوی مانند HiLink و hmanager پشتیبانی میکند ولی فریمویر آن آنلاک نیست و نمیتوان آن را مود یا دستکاری کرد. باتری آن ۶ الی ۷ ساعت شارژ مداوم برای اتصال به شبکه موبایل و استفاده از هاتاسپات اینترنت را میدهد. حالتهای تجمیع فرکانس بیشتر و بهتری نسبت به FD-M60 دارد و در کل یک مودم با کیفیت و نسبتا خوب برای استفاده از هر دو نوع اینترنت FDD و TDD است.
هواوی (سویا لینک) B622
نوع مودم: رومیزی ۴.۵G/TDLTE
سرعت: LTE Cat 6، دانلود ۳۰۰ مگابیت، آپلود ۵۰ مگابیت
باندهای فرکانسی: B1/B3/B7/B8/B20/B38/B40/B41/B42/B43
وایفای: دو بانده وایفای ۶ (۸۰۲.۱۱ax) با قابلیت پشتیبانی همزمان از ۶۴ دستگاه
امکانات: ۳ درگاه LAN گیگابیتی، ۱ درگاه LAN/WAN گیگابیتی، ۱ درگاه RJ11 تلفن، ۱ درگاه USB، دو کانکتور SMA، قابلیت نصب VPN،
قیمت: ۳/۷۰۰/۰۰۰ تومان
این مودم با نام ۴G CPE 3 نیز در بازار یافت میشود و یک مودم از هواوی ولی با برند چینی سویا لینک (برای دور زدن تحریمها) است. مودم هواوی B622 را هم باید نسخه بهروزرسانی شده مودم معروف هواوی B612 یا ایرانسل TF-i60 بدانیم.
بزرگترین مزیت مودم B622، وایفای دو بانده ۸۰۲.۱۱ax یا وایفای ۶ آن است که بهروزترین استاندارد وای فای در حال حاضر دنیا محسوب میشود. این مودم از نظر کارایی و سرعت و بسیاری ویژگیها کاملا مشابه با مودم B612 است و حتی برخی قابلیتهای نرمافزاری را ندارد اما در عوض B612 دارای وایفای تک بانده است که B622 وایفای دو بانده دارد.
کاربرانی که علاقهمند خرید مودم B612 هستند ولی نمیخواهند ۶ الی ۷ میلیون تومان پول بدهند؛ میتوانند مودم B622 را با قیمت کمتری خریداری کنند.
ایرانسل TF-i60 G1
نوع مودم: رومیزی ۴.۵G/TDLTE
سرعت: LTE Cat 6، دانلود ۳۰۰ مگابیت، آپلود ۵۰ مگابیت
باندهای فرکانسی: B1/B3/B7/B20/B38/B40/B41/B42/B43
وایفای: تک بانده ۸۰۲.۱۱n با قابلیت پشتیبانی همزمان از ۳۲ دستگاه
امکانات: ۱ درگاه اترنت گیگابیتی
قیمت: ۲/۳۹۰/۰۰۰ تومان (با بسته ۳۰۰ گیگابایت ۶ ماهه و سیمکارت دو قلو)
لینک بررسی مودم ایرانسل TF-i60 G1
مودم TF-i60 G1 یکی از مودمهای تولید داخل ایرانسل است که اخیرا وارد بازار شده و با استقبال خوبی نیز از سوی کاربران روبرو شده است. کیفیت ساخت این مودم نسبتا خوب است و از نظر آنتندهی و سرعت توانسته نشان بدهد یک مودم رومیزی ۴.۵G/TDLTE مورد رضایت کاربران است.
مهمترین ویژگی این مودم که باعث محبوبیتاش هم شده؛ داشتن سرعت ۳۰۰ مگابیت و LTE Cat 6 است و اینکه از هر دو شبکه موبایل FDD و TDD پشتیبانی میکند. متاسفانه، وایفای دو بانده ندارد و از نظر درگاههای ارتباطی فقیر است. شما بیشتر از یک درگاه RJ45 روی این دستگاه ندارید و دیگر خبری از RJ11 و کانکتور نصب آنتن خارجی و مسایل دیگر نیست.
ایرانسل TF-i60 S1
نوع مودم: رومیزی ۴.۵G/TDLTE
سرعت: LTE Cat 6، دانلود ۳۰۰ مگابیت، آپلود ۵۰ مگابیت
باندهای فرکانسی: B3/B7/B42
وایفای: دو بانده ۸۰۲.۱۱ac با قابلیت پشتیبانی همزمان از ۳۲ دستگاه
امکانات: ۴ درگاه اترنت گیگابیتی LAN/WAN، عدم داشتن درگاه RJ11، عدم داشتن کانکتور آنتن خارجی
قیمت: ۲/۰۰۰/۰۰۰ تومان (با بسته ۳۰۰ گیگابایت ۶ ماهه و سیمکارت دو قلو)
لینک بررسی مودم ایرانسل TF-i60 S1
افتتاح رسمی خط تولید مودم Tf-i60 S1 در ایران، باعث توجه کاربران به این مودم شد و امیدها برای خرید یک جایگزین ارزان قیمت برای مودم TF-i60 H1 افزایش پیدا کرد ولی پس از چند ماه، کیفیت ساخت نه چندان خوب و ضعفهای بزرگ این مودم توی ذوق میزند. با این حال، این مودم رومیزی ۴.۵G/TDLTE از بسیاری مودمهای TDLTE بیکیفیت بازار بهتر و ارزش خرید بیشتری دارد.
این مودم در رده LTE Cat 6 است و سرعت ۳۰۰ مگابیت در دانلود و حالت تجمیع فرکانس میدهد. مجهز به چندین درگاه شبکه اترنت صد مگابیتی است و قیمت آن بسیار مناسب است. از وایفای دو بانده و فرکانس ۵ گیگاهرتز پشتیبانی میکند و کاملا با باندهای فرکانسی ایرانسل سازگار است.
فریمویر و پنل کاربری این مودم نیز بسیار محدود و تقریبا خالی از امکاناتی است که در هواوی B612 سراغ داریم. مجموع این ایرادات باعث میشوند یک مودم رده بالای بازار محسوب نشود و برای همین قیمتی ۲ میلیون تومان، در حد مودمهای میان رده بازار بگیرد ولی برای کاربرانی که دنبال مودمی برای استفاده در اینترنت فورجی و تی دی ال تی ای هستند؛ گزینه خرید مناسبی است.
هواوی HWS32/L01
نوع مودم: رومیزی ۴.۵G/TDLTE
سرعت: LTE Cat 7، دانلود ۳۷۰ مگابیت، آپلود ۱۰۰ مگابیت
باندهای فرکانسی: B1/B42
وایفای: دو بانده ۸۰۲.۱۱ac با قابلیت پشتیبانی همزمان از ۲۰ دستگاه
امکانات: ۲ درگاه اترنت گیگابیتی LAN/WAN، درگاه USB 2.0
قیمت: ۳/۱۵۰/۰۰۰ تومان (با بسته ۳۰۰ گیگابایت ۶ ماهه و سیمکارت دو قلو)
لینک بررسی مودم هواوی HWS32/L01
این روزها بازار از مودم Speed Wi-Fi HOME L01s یا هواوی HWS32 پر شده است. یک مودم رومیزی ۴.۵G/TDLTE دیگر که شرکت هواوی به سفارش شرکت ژاپنی au ساخته است و اولین بار شرکت وینکس آن را عرضه کرد ولی سریعا شرکتهای دیگر هم دست به کار شده و آن را برای فروش به بازار تشنه مودم TD-LTE ایران رساندند.
مودم هواوی HWS32 چند مزیت بزرگ و یک عیب بزرگتر دارد. مزیت این مودم، نخست پشتیبانی از هر دو شبکه موبایل FDD و TDD است. یعنی هم میتوانید سیمکارت موبایل معمولی روی این مودم انداخته و به اینترنت موبایل وصل شوید و هم میتوانید با سیمکارت TDLTE به شبکه TDD متصل گردید.
با توجه به اینکه در رده LTE Cat 7 است؛ از سرعت ۳۷۰ مگابیت در fdd پشتیبانی میکند و دارای وای فای دو بانده ۸۰۲.۱۱ac است. این مودم از MIMO 4×۴ و CA2 پشتیبانی میکند و دو درگاه شبکه اترنت LAN/WAN و یک درگاه USB 2.0 دارد.
اما مشکل بزرگ مودم هواوی HWS32، محدودیت باندهای رادیویی قابل پشتیبانی است. در FDD فقط باند ۱ و در TDD فقط باند ۴۲ را پشتیبانی میکند. تصور کنید شما در منطقهای باشید که ایرانسل یا همراه اول روی باند ۳ و ۷ سرویس اینترنت موبایل بدهند یا اینترنت TDLTE از روی باند ۴۲ برداشته شود و به باند ۴۰ برود؛ در آن صورت این مودم کاملا بیاستفاده خواهد شد.
ایرانسل B5142
نوع مودم: رومیزی TDLTE
سرعت: LTE Cat 4، دانلود ۱۲۰ مگابیت، آپلود ۳۰ مگابیت
باندهای فرکانسی: B43/B42
وایفای: تک بانده ۸۰۲.۱۱n با قابلیت پشتیبانی همزمان از ۱۶ دستگاه
امکانات: یک درگاه LAN، یک درگاه RJ11، عدم پشتیبانی از VoWiFi، عدم پشتیبانی از VoLTE،
قیمت: ۲/۵۰۰/۰۰۰ تومان
این مودم برخلاف مودمهای قبلی، فقط برای اینترنت TDLTE توسعه داده شده است و صرفا از باندهای ۴۲ و ۴۳ پشتیبانی میکند. جزو مودمهای جدید ایرانسل است و ما اعتقاد داریم از مودمهایی مانند GP2101 و TK2510 بهتر است.
اگرچه یک مودم در رده LTE Cat 4 نیست ولی برای غالب سرویسهای اینترنت TDLTE همین سرعت کفایت میکند. آنتندهی این مودم خوب است و کیفیت ساخت نسبتا بالایی دارد. اگر تمایل دارید فقط روی یک مودم TDLTE داخلی و رومیزی سرمایهگذاری کنید؛ پیشنهاد ما خرید این مودم با قیمت ۲.۵ میلیون تومان بدون بسته اینترنت و سیمکارت است.
ایرانسل ZW101
نوع مودم: بیرونی TDLTE
سرعت: LTE Cat 4، دانلود ۱۲۰ مگابیت، آپلود ۳۰ مگابیت
باندهای فرکانسی: B43/B42
وایفای: تک بانده ۸۰۲.۱۱n با قابلیت پشتیبانی همزمان از ۱۶ دستگاه
امکانات: ۴ درگاه LAN، استاندارد ضد آب IP65، گیرندگی آنتن ۱۳ دسیبل، پشتیبانی از VPN، قابلیت استفاده از POE
قیمت: ۳/۷۰۰/۰۰۰ تومان
یکی از گزینههای افزایش گیرندگی و آنتندهی در خانهها، استفاده از مودمهای بیرونی یا نصب در فضای باز و خارجی ساختمان است. چندین مودم بیرونی TD-LTE وارد بازار ایران شده است ولی عموما قیمتهایی ۷ الی ۸ میلیون تومان دارند و فقط مودم بیرونی ZW101 ایرانسل قیمتی زیر ۴ میلیون تومان دارد.
این مودم در رده LTE Cat 4 بوده و از باندهای فرکانسی TD-LTE پشتیبانی میکند. وایفای تک بانده و استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP65 را دارد. قدرت گیرندگی آنتنهای این مودم ۱۳ دسیبل است. مودم ایرانسل ZW101 را میتوانید از طریق PoE نیز نصب کنید.
اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکهچی به آیدی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.
سلام من قبلا مودم TD-LTE ایرانسل داشتم خراب شد سیم کارتم همینطوری الان باقی مونده تازگیا میخواستم یه مودم بخرم که فرکانس و باند ایرانسل را درآوردم که بتونم تو مودم جدید استفاده کنم مودمی که خریدم با لگو یا نشان ایرانسل نبود به اینترنت وصل نشد آیا مودم حتما باید توسط ایرانسل ارائه شده باشه ؟ یعنی ایرانسل درون مودم های خودش را دستکاری کرده و در مودم های دیگر کار نمیکنه ؟
سلام
سیمکارت TD-LTE ایرانسل را میتوانید روی مودمهایی غیر از مودمهای خود ایرانسل استفاده کنید؛ به شرط اینکه مودم شما حتما Td-LTE باشد و از باند ۴۲ پشتیبانی کند و آنلاک باشد؛ یعنی اجازه بدهد هر سیمکارتی روی آن بیندازید.