اخبار جهان

اینترنت ماهواره ای هواوی در تست‌ها رکورد سرعت ۶۶۰ مگابیت را زد

پروژه استارلینک چینی به صورت مخفیانه و مرموز در حال پیشروی است و به تست‌های عملی رسیده

هواوی در حال آزمایش اینترنت ماهواره ای مشابه استارلینک اسپیس ایکس است و در آخرین آزمایش به رکورد سرعت دانلود ۶۶۰ مگابیت بر ثانیه رسید.

اینترنت ماهواره ای هواوی دقیقا مشابه استارلینک، در مدار پایین زمین (LEO) بنا نهاده شده و تست‌های عملی آن از مدت‌ها پیش در چین آغاز شده است.

به گزارش سایت wccftech، «وانگ جون»، دانشمند ارشد آزمایشگاه فناوری بی‌سیم ۶G هواوی در رویداد Aerospace Information Industry International Ecosystem ضمن اعلام این سرعت، خبر داد که این شرکت به شدت علاقه‌مند اتصال گوشی‌های مردم به ماهواره‌ها برای دریافت اینترنت است.

او گفت گوشی میت ۶۰ پرو که تابستان امسال معرفی شده است؛ قابلیت تماس با ماهواره‌های GEO را دارد.

پروژه مرموز اینترنت ماهواره ای هواوی

هواوی اینترنت ماهواره ای خود را به صورت کاملا مخفی پیش می‌رود و اطلاعات زیادی درباره آن در دسترس نیست.

اینترنت ماهواره ای چین

ما نمی‌دانیم هواوی دقیقا از چه مدل ماهواره‌هایی برای ایجاد پوشش اینترنتی در سطح جو زمین استفاده می‌کند ولی می‌دانیم که کشور چین در حال آزمایش و آماده‌سازی پرتاب ماهواره‌های اینترنتی ساخت خودش است.

چین در ماه مارس سال جاری، یک ماهواره سنجش و شش فضاپیمای LEO ساخت شرکت GalaxySpaceX را با کمک موشک Long March 2C به فضا پرتاب کرد.

در ماه ژوئن هم دانشمندان هواوی، این ماهواره‌ها را در دریای چین جنوبی آزمایش کردند تا اولین تست‌های اینترنت ماهواره ای مشابه استارلینک برای چین انجام شده باشد.

به گفته «وانگ جون»، بزرگ‌ترین مشکل و محدودیت اینترنت ماهواره ای، بحثی به نام «تعیین چگالی پوشش» است.

تعیین چگالی پوشش به تراکم ظرفیت اینترنت موجود در یک منطقه اشاره دارد و بزرگ‌ترین محدودیت ماهواره های مدار پایین زمین است.

نقشه اینترنت ماهواره ای

استارلینک برای اطمینان از چگالی پوشش ۳.۶ مگابیت بر مترمربع، این شبکه ماهواره‌ای را در عرض جغرافیایی متوسط (خط قرمز رنگ در نقشه بالا) بهینه‌سازی کرده است.

به گفته محقق هواوی، بیشتر این چگالی به خاطر پوشش سطح دریاها، هدر می‌رود.

سال گذشته، استارتاپی موفق شد رکورد سرعت اینترنت ماهواره ای را بکشند و  به سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه برسد.

البته این سرعت‌ها در آزمایشگاه‌ها به دست آمده و در دنیای واقعی، شدنی نیستند.


اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکه‌چی به آی‌دی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا