نقد و بررسی

مودم جیبی ۴.۵G آلکاتل BT70: پولتان را دور نریزید

قیمت مناسب اما هیچ مزیت رقابتی با سایر مودم‌های جیبی بازار ندارد

گول قیمت نسبتا خوب مودم آلکاتل BT70 را نخورید؛ مودم‌های ۴.۵G بسیار بهتری با همین حدود قیمتی در بازار ایران هست؛ در حالی که باندهای بیشتر، سرعت بهتر و امکانات فراوان‌تری دارند.

تعداد زیادی کاربر پیام دادند که خرید مودم آلکاتل Bt70 را توصیه می‌کنیم یا خیر؟

پرسیدیم چرا می‌خواهید این مودم را بخرید؟

آلکاتل BT70

می‌گویند قیمت خوبی دارد. در فروشگاه‌های رسمی و شناخته شده قیمتش ۲.۶ تا ۲.۷ میلیون تومان است ولی در کانال‌های تلگرامی و پیج‌های اینستاگرامی تا ۲ تومن هم می‌دهند.

مودم ۴.۵G است و می‌گویند آنلاک و از همه سیم‌کارت‌ها پشتیبانی می‌کند.

یک زمانی که بازار مودم‌های سیم‌کارتی این قدر داغ و پر مشتری و مملو از فروشنده و واردکننده نبود؛ مودم‌های آلکاتل EE70 و آلکاتل EE71 و آلکاتل EE120 محبوب بودند.

زمانی که هنوز اینترنت TDLTE این قدر مشتری نداشت؛ اینترنت موبایل گران نبود و نت پر از اختلال نبود.

آلکاتل BT70 همان EE70 است

اولین نکته‌ای که باید اشاره کرد؛ آلکاتل BT70 همان مودم معروف آلکاتل EE70 است؛ به این تفاوت که اولی را اپراتور موبایل BT به مشتری می‌دهد ولی EE70 را اپراتور EE و با یک کاور زرد رنگ می‌فروشد.

آلکاتل BT70

مودم سیم‌کارت ۴G/4.5G با پردازنده کوالکام MDM9240-1، یک گیگابایت رم LPDDR و دو گیگابایت حافظه فلش NAND از رده LTE Cat 7 با حداکثر سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت و آپلود ۱۵۰ مگابیت.

روی شبکه ۴G فقط از باندهای رادیویی ۳ و ۷ و ۲۰ پشتیبانی می‌کند که خوب این روزها باند ۱ هم توسط اپراتورهای ایران راه‌اندازی شده و اتفاقا سرعت و کیفیت بهتری نسبت به باندهای قدیمی‌تر دارد.

آلکاتل BT70

بنابراین، شما با خرید این مودم، ابتدا باند ۱ روی ۴G را از دست می‌دهید؛ ضمن اینکه از باند ۴۲ روی TDD نیز پشتیبانی نمی‌کند و خبری از اتصال به اینترنت TDLTE نیست.

وای فای ۵ و باتری با ظرفیت پایین

اینکه دارای وای فای دو بانده است؛ یک مزیت محسوب می‌شود ولی برای این روزها که همه مودم‌ها سراغ وای فای ۶ یا استاندارد ۸۰۲.۱۱ax رفتند؛ وای فای ۵ و استاندارد ۸۰۲.۱۱ac یک ضعف است.

آلکاتل BT70

به ویژه اینکه رده وای فای این مودم از رده AC1200 نیست و AC750 با پشتیبانی از ۲۰ کاربر و رمزنگاری WPA2 است نه WPA3.

آلکاتل BT70

باتری ۲۱۵۰ میلی آمپر ساعتی مودم با ظرفیت اسمی ۸ ساعت اتصال به شبکه ۴G و عمر باتری عملی ۵ ساعته، ضعف دیگر مودم آلکاتل ۷۰ است.

آلکاتل BT70

دارای یک درگاه Micro USB 2.0 برای شارژ باتری و یک کلید برای روشن/خاموش است. ضمن اینکه ۴ نشانگر LED نیز روی پنل اصلی برای نمایش وضعیت وای فای، آنتن‌دهی شبکه موبایل، باتری و دریافت پیامک دارد.

به جای آلکاتل BT70 کدام مودم جیبی را بخریم؟

اگر فقط می‌خواهید هم اینترنت موبایل و همراه وصل شوید و هم از اینترنت TD LTE استفاده کنید؛ مودم هواوی E5783-330 یک انتخاب و گزینه بسیار معقول با هزینه‌ای ۳ میلیون تومانی است.

شرایطی دارید که بتوانید بیشتر هزینه کنید؛ مودم ZTE 802ZT با پشتیبانی از اینترنت TDLTE باز هم این روزها خیلی خوب فروش دارد و سرعت و کیفیت خوبی هم ارائه می‌دهد.

مودم‌های نزتک ۷۷C و نزتک ۹۹C و حتی مدل جدیدتر آن‌ها یعنی مودم نزتک ۹۹BN با داشتن درگاه USB 3.0 و باتری ۶ هزار ساعتی در قیمت ۲ میلیون تومان، حسابی شما را شگفت‌زده خواهند کرد.

حتی شما می‌توانید سراغ خرید مودم جیبی ۵G هم بروید تا یک خرید آینده‌نگرانه داشته باشید.

به راهنمای خرید مودم‌های جیبی زیر هم نیم نگاهی داشته باشید:

قیمت و خرید مودم آلکاتل BT70


اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکه‌چی به آی‌دی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.

میثاق محمدی‌زاده

دانش‌آموخته رشته کامپیوتر و علاقه‌مند ادبیات و فناوری؛ بیش از ۲۰ سال در نشریات و سایت‌های مختلف خبری و فناوری ایران نوشتم و هنوز تشنه یادگیری هستم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا