اخبار ایران

مخابرات: نزدیک به نیمی از مشترکان اینترنت VDSL نخواستند

۳۳۰ هزار مشترک برای اینترنت VDSL مخابرات مراجعه داشتند ولی فقط ۱۷۵ هزار مشترک به طور جدی برای تبدیل اینترنت ADSL به VDSL اقدام و ثبت‌نام کردند.

«محمدرضا بیدخام»، مدیر روابط عمومی مخابرات ایران در گفت‌وگویی با ایسنا، آمار فوق را اعلام کردند و گفتند مابقی مشترکان به دلایل مختلفی برای تبدیل اینترنت ADSL به VDSL خود اقدام نکردند.

مخابرات مشخص نکرده به چه دلیل این افراد روند تکمیل ثبت‌نام و اقدام برای دریافت سرویس VDSL خود را طی نکردند ولی حدس زده می‌شود هزینه‌های بالای خرید مودم و سرویس اینترنت VDSL باعث انصراف این دسته از کاربران است.

تقریبا می‌شود گفت نیمی از مراجعه‌کنندگان به مخابرات برای اینترنت VDSL انصراف دادند. در ماه‌های اخیر، قیمت مودم‌های VDSL به شدت افزایش یافته و پایین‌ترین مودم قیمتی بالای ۶۰۰ هزار تومان پیدا کرده است.

برای استفاده از حداکثر سرعت اینترنت وی‌دی‌اس‌ال به مودم‌های VDSL نیاز است وگرنه مودم‌های ADSL سرعتی کمی بیشتر از سرویس‌های اینترنت فعلی را به مشترکان می‌دهد.

هزینه‌های بسته‌های اینترنت VDSL نیز گران‌تر از ADSL است. به طور رسمی اعلام نشده ولی غیر رسمی شاهدیم که هزینه اینترنت VDSL دو برابر و بیشتر از آن نسبت به ADSL است؛ اگرچه رگولاتوری اعلام کرده است اینترنت VDSL ارزان‌تر خواهد شد.

استان‌های دیگر در انتظار VDSL

همچنین، «محمدرضا بیدخام» گفته است: ««برنامه بعدی شرکت مخابرات ایران این است که بعد از شهر تهران و قم، در اصفهان، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز و کرج را هم در برنامه دارد که مشترکان ADSL را به VDSL تبدیل کند. در طرح کلی توسعه پنج میلیون پورت تا پایان سال را در برنامه داریم که در دستور کار شرکت مخابرات ایران است که هیات مدیره هم مصوب کرده و دنبال فرآیندهای حقوقی و مالی هستند که بتوانیم پنج میلیون پورت را تهیه کنیم و در کشور توسعه دهیم.»

جالب اینجا است که در ابتدای این طرح اعلام شد تبدیل اینترنت ADSL به VDSL برای کاربران هیچ‌گونه هزینه‌ای ندارد ولی اکنون مدیر روابط عمومی مخابرات ایران به صراحت می‌گوید مصرف‌کننده باید یک سری تجهیزات از جمله مودم VDSL را تهیه کند. 

«محمدرضا بیدخام» دراین‌باره می‌گوید: «یک سری تجهیزات از سمت مصرف‌کننده مورد نیاز است، از جمله مودم که با مودم معمولی ADSL تفاوت دارد و داشتن آن الزامی نیست اما بودنش باعث دریافت حداکثر سرعت اینترنت خواهد شد، یک سری تجهیزات هم از سمت مخابرات مورد نیاز است که این شرکت در حال خریداری و آماده‌سازی است که بتواند VDSL را به مردم واگذار کند.»

به نظر شما چرا نزدیک به نیمی از مشترکان مخابرات درخواست سرویس VDSL را رد کردند یا برای ثبت‌نام آن و تبدیل ADSL به VDSL اقدام نکردند؟


اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکه‌چی به آی‌دی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.

‫3 دیدگاه ها

  1. این ها هم خوب بهانه با عدم ذکر جزییات میارن، واقعا معلوم نیست امار درسته و چرا این طوره؟
    چرا ملت با این که مودم قسطی بوده نگرفتن؟

  2. واقعا چرت میگن
    من قم زندگی میکنم چندبار تا حالا با ۲۰۲۰ تماس گرفتم گفتم خطمون رو کافونوریه از هیچ جایی ADSL نمیتونیم بگیریم درخواست VDSL مخابرات دادم گفتن نمیشه. درخواست VDSL شاتل دادم الان چند ماهه گفتن باهاتون تماس میگیریم.
    آخر سر رفتم خود مخابرات گفتم اصلا برام فیبر بکشین، گفتن تجهیزات نداریم اگه فیبر میخوای باید درخواست فیبر اختصاصی بدی.
    درخواست فیبر اختصاصی دادم نامه شون اومد گفتن ۸.۵ ملیون باید بریزی علی الحساب!!! تازه فقط برای کابل تا دم ساختمون!! گرفتن مجوز حفاری شهرداری و هزینه سیم کشی داخلی هم با خودم!!!
    من دیگه حرفی ندارم 😐

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا