راهنمای خرید

جدول مقایسه قیمت بسته‌های اینترنت TD-LTE شرکت‌های مختلف در ایران؛ ارزان‌ترین و گران‌ترین شرکت‌ها کدام‌اند؟

اینترنت TD-LTE یک جایگزین ارزان‌قیمت برای اینترنت ۴G و یک جایگزین سریع و راحت برای اینترنت ADSL است.

با افزایش قیمت بسته‌های اینترنت ۴G و مشکلات پیش آمده برای اینترنت ADSL و عدم تحقق وعده‌های داده شده درباره اینترنت‌های VDSL و فیبرنوری، بسیاری از کاربران به سوی اینترنت TD-LTE کوچ کردند.

اینترنت TD-LTE در ایرانسل حداکثر سرعت ۸۰ مگابیت و در دیگر اپراتورها حداکثر سرعت ۴۰ مگابیت دارد و یکی دو روزه برای کاربران نصب و راه‌اندازی می‌شود. بسته‌های آن حجم‌های بالاتری دارند و مشخصات نسبت به بسته‌های اینترنت موبایل ارزان‌تر و به صرفه‌تر هستند.

به‌ویژه، برای افرادی که مصرف اینترنت بالایی دارند و اهل دانلود فایل‌های زیاد، استریم فیلم و سریال و کارهایی نظیر این‌ها هستند؛ اینترنت TD-LTE همه‌جوره مقرون‌به‌صرفه است.

شاید در برخی شهرها و نقاط، آنتن‌دهی و سرعت این نوع اینترنت ثابت بی‌سیم کمی آزاردهنده باشد ولی فعلا یکی از گزینه‌های خوب پیش‌روی کاربران برای اینترنت خانگی و حتی کسب‌وکاری و تجاری است.

تنوع بسته و قیمت و شرایط

یک زمانی فقط دو شرکت ایرانسل و مبین‌نت ارائه‌دهنده اینترنت TD-LTE بودند ولی با ورود اپراتورهای مجازی، اکنون بالای ده شرکت داریم که سرویس اینترنت تی‌دی‌ال‌تی به کاربران و مشتریان خود می‌دهند.

هریک از این شرکت‌ها برای خودش یک سری بسته اینترنت با حجم و مدت زمان مشخص دارد؛ قیمت‌های متفاوتی ارائه می‌دهد و محدودیت‌هایی دارد.

ورود شرکتی مانند زی‌تل به بازار ایران که اینترنت تی‌دی‌ال‌تی نامحدود حجمی با مودم بیرون از ساختمان می‌دهد؛ انتخاب را سخت‌تر می‌کند و فعالیت شرکت وینکس که انعطاف‌پذیری بالایی در ارائه بسته‌های مختلف اینترنت به همراه جشنواره‌ها و تخفیف‌های فوق‌العاده دارد؛ داستان را پیچیده‌تر کرده است.

اگر فردی باشید که می‌خواهید به تازگی اینترنت TD-LTE بگیرید؛ قطعا در میان این همه نام و بسته و قیمت سرگیجه می‌گیرید و سرگردان می‌شوید.

ما در ادامه، جدول‌هایی از بسته‌های اینترنت ماهیانه، سه ماهه، شش ماهه و یک ساله اینترنت TD-LTE شرکت‌های مختلف را استخراج و با هم مقایسه کردیم. این جدول‌ها کمک می‌کنند راحت‌تر به مقایسه حجم بسته‌ها و قیمت‌های آن‌ها در شرکت‌های مختلف بپردازید و بهترین شرکت و سرویس را برای خودتان انتخاب کنید.

حتی اگر الان یک کاربر تی‌دی‌ال‌تی هستید؛ باز هم اطلاعات این جدول‌ها به کمک شما می‌آید تا بهترین بسته را از اپراتور خود بخرید و بدانید در شرکت‌های دیگر این بسته چقدر قیمت دارد.

با هم نگاهی به جدول‌های مقایسه قیمت بسته‌های اینترنت TD-LTE بیندازیم تا بعد چند نکته مهم را مرور کنیم:

جدول مقایسه بسته اینترنت TD-LTE یک ماهه:

جدول مقایسه بسته اینترنت TD-LTE سه ماهه:

جدول مقایسه بسته اینترنت TD-LTE شش ماهه:

جدول مقایسه بسته اینترنت TD-LTE دوازده ماهه:

نکات مهم:

۱- حداکثر سرعت اینترنت TD-LTE فقط در ایرانسل ۸۰ مگابیت بر ثانیه است و در باقی شرکت‌ها ۴۰ مگابیت بر ثانیه است. برای اطلاعات بیشتر و مقایسه سرعت دانلود شرکت‌های مختلف می‌توانید به مطلب «کدام شرکت سریع‌ترین اینترنت TD-LTE را می‌دهد؟» سری بزنید.

۲- در میان این شرکت‌ها فقط زی‌تل اینترنت نامحدود حجمی با سرعت ۴۰ مگابیت بر ثانیه به کاربران خانگی می‌دهد. ایرانسل هم اینترنت تی‌دی‌ال‌تی نامحدود حجمی دارد ولی سرعت به ۲ و ۴ و ۸ مگابیت کاهش پیدا کرده است که عمدتا خوش‌آیند کاربران نیست.

۳- شاید برایتان سوال شود چرا نام برخی از شرکت‌های سرویس دهنده اینترنت تی‌دی‌ال‌تی مانند «صفر و یک» یا «تک‌نت» در این جداول نیست. با مراجعه به سایت این شرکت‌ها، متاسفانه هیچ تعرفه مشخصی پیدا نشد.

۴- به نظر می‌رسد هنوز ایرانسل، بزرگ‌ترین، اولین و ارزان‌ترین سرویس‌دهنده اینترنت TD-LTE ایران باشد که البته به خاطر دامپینگ‌هایی است که از سرویس‌های دیگر می‌گیرد.

۵- تقریبا بسته‌ها و قیمت اینترنت TD-LTE آسیاتک دقیقا مشابه ایرانسل است و روی همان شبکه مخابراتی ایرانسل سرویس می‌دهد.

۶- طبیعی است که قیمت بسته‌های اینترنت تی‌دی‌ال‌تی شرکت‌ها کوچک‌تری مانند «پتیاک»، «مبنا تلکام» و «ماهان‌نت» بسیار گران‌تر از ایرانسل و مبین‌نت باشد.

۷- همه شرکت‌ها به صورت اجباری مودم TD-LTE را به کاربر می‌فروشند و نیازی نیست شما مودم جداگانه از بازار خریداری کنید؛ فقط باید دقت کنید مودم بهتر و از نظر آنتن‌دهی قوی‌تری انتخاب کنید.

۸- برخی شرکت‌ها طرح‌های اولیه‌ای می‌گذارند که شامل مودم و بسته اینترنت یک ساله پرحجمی با قیمت مناسب‌تری می‌شود. سعی کنید برای شروع یکی از این طرح‌ها را انتخاب و استفاده کنید.

۹- مبین‌نت تنها اپراتوری است که پیش از فروش سرویس به مشتری، با اعزام نصاب و مودم و به طور رایگان موقعیت کاربر را ارزیابی کرده و اگر آنتن‌دهی خوبی داشت و کیفیت شبکه مناسب بود؛ سرویس ارايه می‌دهد.

۱۰- مبین‌نت مودم را به صورت امانی تا ۵ سال به کاربر می‌دهد. کاربر هر زمانی نیاز به استفاده از اینترنت تی‌دی‌ال‌تی نداشته باشد؛ می‌تواند مودم و حجم باقیمانده را به مبین‌نت برگردانده و هزینه مودم را دریافت کند.

در پایان، به نظر شما کدام شرکت و سرویس اینترنت TD-LTE مناسب‌تر است؟


اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکه‌چی به آی‌دی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.

میثاق محمدی‌زاده

دانش‌آموخته رشته کامپیوتر و علاقه‌مند ادبیات و فناوری؛ بیش از ۲۰ سال در نشریات و سایت‌های مختلف خبری و فناوری ایران نوشتم و هنوز تشنه یادگیری هستم!

‫11 دیدگاه ها

  1. ممنون از مطالب کاربردی.
    جالب ابنه که شرکت‌ها با هماهنگی کامل طرح‌هایشان را طوری تنظیم کرده‌اند که شبیه هم نباشند و مقایسه سخت بشه. در هر کدام از جدول‌ها هیچ ردیف مشترکی بین شرکت‌ها نیست!

    1. این اسمش بازاریابیه. هماهنگی نیست. معلومه که هر شرکتی رقاباش رو چک می‌کنه و بیته شبیه به اون با قیمت بالاتر ارائه نمیده! خودزنی که نمی‌خواهد بکنه!!

  2. من سه ساله TD ایرانسل دارم. تو چندتا نقطه تهران تست کردم و حتی روی بام و فضای باز که دیدش به همه جهت بازه. نمایش گر آنتن مودم هم ۵ خط پر رو نشون میده (آنتن کامل) و مودمم هم همون ایرنسل Tdi60-H1 معروف است. ولی در بهترین شرایط و کم ترافیک ترین زمان شبکه با برنامه SpeedTest.net و روی سرورهای داخلی (اینترانت) نتونستم سرعت دانلود بالای ۴۰Mb و آپلود بالای ۸Mb بگیرم.
    نمیدونم سرعت ۸۰ مگی که ایرانسل ادعا می‌کنه چطوری میده روی TDLTE!!
    اینم بگم که هیچ وقت پرسنل پشتیبانی تلفنی ایرانسل زیر بار این مطلب نرفتند!
    ولی کاملا معلومه که بخصوص در مورد آپلود سرعت رو شرکت ایرانسل محدود کرده و ربطی به بحث پوششدهی و آنتن دهی نداره.
    البته مبین نت هم سرعت آپلود رو به ۴ مگ محدود کرده. ولی حداقل در زمان فروش سرویسش به این موضوع اشاره کرده.
    من اینترنت شرکت مبین نت رو هم سال هاست که دارم حتی قبل از ایرانسل.
    سرعت اون هم تو بهترین شرایط همون سرعت ادعاییشه. که البته تو آپلود ایرانسل برتره. و بسته هاش ازانتره. ولی در کل کیفیت خدمات و پشتیبانی و خود اینترنت مبین نت از ایرانسل بهتره.
    کیفیت سرویس اینترنت فقط به سرعت اتصال نیست. سرویس dns سریع و کارکردن پروتوکول های مختلف اینترنت مثل voip و … هم خیلی مهمه.
    علاوه بر توضیحات خوب این مقاله توصیه می‌کنم اگر می‌خواهید از هر شرکتی سرویس TDLTE خریداری کنید. قبلش با یک مودم فعال از همان شرکت محل مورد استفاده تون رو تست کنید. اصلا به نقشه پوشش دهی توجه نکنید.
    چون معمولا طبقات پایین در برخی نقاط که پوشش دهی روی نقشه هم کامل است، آنتن نمیده. خوبیه مبین نت اینه که قبل از خرید امکان سنجی رایگان در محل داره.

  3. سلام ببخشید من می‌خوام مودم تهیه کنم و نیاز به کمک شما دارم ، خواهش میکنم جواب بدهید ،اولین سوالم اینه که این لیست‌های قیمت مربوط به مودم های جیبی هست یا مودم های ثابت ؟ سوال دومم اینه که اگر این لیستها مربوط به مودم های جیبی نیست ،. قیمت بسته های مودم های جیبی چقدر است ؟ آیا از بسته های گوشی ارزان تر است ؟ و سوال سومم اینه که آیا مودم های ثابت فقط و فقط با خط تلفن ثابت کار میکنند ؟

    1. سلام دوست عزیز
      بسته‌های اینترنت سیم کارتی برای گوشی، مودم جیبی، مودم ثابت و رومیزی یکی است و فرقی ندارد. همان بسته که برای گوشی می‌خرید؛ برای مودم جیبی یا مودم رومیزی نیز می‌خرید.
      مودم ثابت می‌تواند از نوع ADSL/VDSL باشد که خط تلفن نیاز دارد یا نه اصلا بدون نیاز به خط تلفن باشد و با سیم کارت کار کند.
      مثلا مودم هواوی B622 مودم رومیزی سیم‌کارتی است و اصلا به خط تلفن نیازی ندارد تا به اینترنت وصل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا