۱۰ مودم رومیزی جذابی که به هر دو اینترنت 4G LTE و TD-LTE وصل میشوند
نهایت انعطافپذیری و جابهجایی میان اینترنتهای مختلف با یک مودم
هیجانانگیز است مودمی داشته باشید که هر سیمکارتی را پشتیبانی کند و بتوانید به هر کدام از اینترنتهای 4G و TD-LTE وصل شوید.
یعنی با این مودم به اینترنت 4G همراه اول، اینترنت TD-LTE مبیننت، اینترنت 4G ایرانسل، اینترنت TD-LTE ایرانسل، اینترنت 4G شاتل موبایل، اینترنت 4G رایتل و هر سیمکارت و اینترنت موبایل و همراه دیگر در بازار وصل شود.
اگر آنتندهی و سرعت اینترنت یک شرکت و سیمکارت ضعیف بود؛ سیمکارت بعدی را روی مودم گذاشته و به اینترنت شرکت بعدی وصل شویم. اگر اینترنت 4G ضعیف بود؛ سراغ اینترنت TD-LTE برویم یا برعکس اگر در اواخر شب تیدیالتی جواب نمیداد؛ سریعا سیمکارت 4G اپراتور بعدی را روی مودم بیندازیم!
برای دانلودهای نیمه شب سراغ اینترنت TD-LTE برویم که ارزانتر است و برای کنفرانس ویدئویی و وبینار و سمینار و درس و آموزش آنلاین سراغ اینترنت 4G برویم که سریعتر و با تاخیر کمتر است.
خلاصه اینکه مودمهایی که آنلاک هستند و از هر دو نوع اینترنت موبایل FDD و TDD پشتیبانی میکنند؛ بالاترین انعطافپذیری و اتصال را برای کاربران فراهم میکنند.
این آرزوی همه کاربران است که چنین مودمی داشته باشند ولی خوب کمی دستنیافتنی است؛ چون چنین مودمهایی هم گران بوده و هم به جز مدل هواوی B612 باقی مودمها به سختی در بازار یافت میشوند.
شاید اصلا از خودتان بپرسید که چند مدل مودم در بازار با قابلیت پشتیبانی از هر دو نوع اینترنت 4G و TD-LTE داریم؟ پس، بیایید با هم ۵ مدل مودم را با هم بررسی کنیم:
نزتک TDX1000
اولین مودم ۴.5G/TDLTE از برند نزتک و با گارانتی شرکت هایپرسل که چند ویژگی بزرگ برای مشتری دارد:
نخست، پردازنده این مودم از شرکت کوالکام و اسنپدراگون X12 است. یعنی مودم از رده +LTE Cat 12/Cat 6 با حداکثر سرعت دانلود ۶۰۰ مگابیت و آپلود ۱۵۰ مگابیت است.
وایفای دو بانده AC1200 و پشتیبانی از باندهای ۱ و ۳ و ۷ در شبکه FDD 4G LTE و باندهای ۴۰ و ۴۱ و ۴۲ و ۴۳ برای TDD TDLTE مزیت بزرگ بعدی مودم نزتک TDX1000 است.
مهمترین مزیت، اوپنسورس بودن فریمویر این مودم است. روی مودم نزتک از فریمویر OpenWRT استفاده میشود که تقریبا در میان مودمهای سیمکارتی ایران، بیرقیب است و به مشتری اجازه سفارشیسازی بینهایت مودم و ارتباطات اینترنت را میدهد.
این مودم رومیزی دارای دو درگاه شبکه اترنت برای اتصال کابلی با دستگاههای دیگر است و از MIMO 4×4 تا ۶۴ کاربر همزمان روی وایفای پشتیبانی میکند.
خرید مودم نزتک TDX1000ایرانسل TF-i60 G1
یکی از بهترین و ارزانترین مودمهای سیم کارتی رومیزی است که از هر دو اینترنت 4G و TD LTE پشتیبانی میکند.
تستهای ما نشان میدهد قدرت گیرندگی این مودم بالا است و از سختافزار و طراحی مناسبی برخوردار بوده و تقریبا برای هر کاربر خانگی یک غنیمت بزرگ است؛ بهویژه اینکه قابلیت نصب و راهاندازی VPN را هم دارد.
مودم ایرانسل TF-i60 G1 که به سادگی نیز آنلاک میشود؛ از رده LTE Cat 6 با حداکثر سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت و آپلود ۵۰ به مگابیت بر ثانیه است.
این مودم دارای یک درگاه شبکه اترنت گیگابیتی است و از وایفای تک بانده ۲.۴ گیگاهرتز سود میبرد (تنها عیب بزرگ مودم) تا کاربر بتواند هم با کابل شبکه و هم وایفای، دستگاههای خود را به اینترنت وصل کند.
قیمت این مودم در بازار حدود ۲.۵ تا ۳ میلیون تومان است و از سوی بسیاری از اپراتورها نیز به مشتریان داده میشود.
هواوی B612 (ایرانسل TF-i60 H1) و B622
معروفترین، پرفروشترین، در دسترسترین و راحتترین مودم برای استفاده از اینترنت 4G و TD-LTE است. چند سال پیش، برای اولین بار ایرانسل این مودم را با نام TF-i60 H1 وارد بازار کرد و سرآغازی شد برای ورود مودم هواوی B612 به بازار ایران!
این روزها به هر فروشگاهی سر بزنید؛ وارد هر سایت فروش مودمی شوید؛ از هر فردی سراغ یک مودم خوب را بگیرید یا برای اینترنت تی دی ال تی هر شرکتی ثبتنام کنید؛ مودم هواوی B612 را به شما پیشنهاد میدهند.
یک مودم رومیزی از رده LTE Cat 6 با سرعت ۳۰۰ مگابیت است که دارای چندین درگاه شبکه LAN صد مگابیت و یک درگاه RJ11 برای VoIP نیز هست. از آنتن خارجی پشتیبانی میکند و مستقیما به برق شهری وصل میشود.
ضعفهای مودم هواوی B612 یا ایرانسل TF-i60 H1 یکی بحث وایفای تک بانده آن است و دیگری امکانات کم پنل مدیریتی تحت وب؛ ضعفهایی که با عرضه مودم هواوی B622 کاملا برطرف شدند.
این روزها فروش مودم B622 بسیار خوب است و تقریبا یکی از بهترین مودمهای رومیزی سیمکارتی بازار محسوب میشود.
خرید مودم ایرانسل TF-i60 H1 خرید مودم هواوی B622ایرانسل TF-i60 S1
حتما با دیدن این نام تعجب کردید. یک ماه پیش ایرانسل اعلام کرد خط تولید مودم بومی و ایرانی TF-i60 S1 را آغاز کرده است و بهزودی این مودم وارد بازار ایران میشود.
مودم TF-i60 S1 از هر دو اینترنت 4G و TD-LTE پشتیبانی کرده و در واقع مودم ML341 از شرکت لینوتک (Leanotek) است. یک مودم FDD/TDD در رده LTE Cat 4 با سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت و سرعت آپلود ۵۰ مگابیت و وایفای تک بانده ۸۰۲.۱۱n با حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابیت.
بزرگترین تفاوت مودم TF-i60 S1 با TF-i60 H1 در پردازندهها و سرعت اینترنت است. مودم ایرانسل TF-i60 H1 از رده LTE Cat 6 با حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابیت بود و همین موضوع برایش محبوبیت زیادی خرید.
چهار درگاه شبکه LAN صد مگابیت به همراه یک درگاه USB 2.0 و دو سیمکارت مشخصات ارتباطی مودم جدید ایرانسل هستند.
هواوی B818
سومین مودم 4G/TD-LTE که میتوانید بخرید؛ یک مودم خفن از هواوی با سرعت بیش از ۱ گیگابیت بر ثانیه است. شاید بتوان گفت بهترین مودم 4G LTE هواوی، پیش از آمدن مودمهای 5G به بازار.
هواوی سال گذشته برای اپراتور وودافون مودم B818 را ساخت و با نام Vodafone Gigacube CAT19 به مشتریان این اپراتور مخابراتی عرضه شد. هواوی مودم B818 را در دو مدل B818-260 و B818-263 عرضه کرده است. مدل B818-263 در برخی بازارها با نام Huawei 4G Router 3 Prime نیز شناخته میشود.
هواوی B818 یک مودم در رده LTE Cat 19 است و حداکثر سرعت دانلود آن به ۱.۶ گیگابیت بر ثانیه میرسد. به همین دلیل از این مودم رومیزی ۴G LTE به عنوان ۵G ready router یاد میشود. حداکثر سرعت آپلود این مودم نیز ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه است.
در شبکههای LTE از MIMO 4×۴ پشتیبانی میکند و اجازه میدهد تا ۴ فرکانس با هم تجمیع یا CA شوند. در وایفای از MIMO 2×۳ بهرهمند است.
در وایفای نیز این مودم به طور کامل از استاندارد ۸۰۲.۱۱ac و دو فرکانس ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز پشتیبانی میکند و سرعتی نزدیک به ۱.۲ گیگابیت دارد. ۶۴ دستگاه و کاربر هم به طور همزمان میتوانند به آن وصل شوند.
روی اینترنت FDD-LTE تا باند ۲۶۰۰ مگاهرتز و روی اینترنت TDD-LTE تا باند ۳۵۰۰ مگاهرتز را پشتیبانی میکند. پس، باید با سیمکارت تیدیالتی ایران کار کند و بتواند به آنتنهای tdlte وصل شود.
خرید مودم هواوی B818هواوی 5G H112
دو مودم دیگری که میخواهیم برای استفاده از اینترنت 4G/TDLTE معرفی کنیم؛ مودمهایی هستند که از نسل پنجم شبکههای موبایل نیز پشتیبانی میکنند؛ علاوه بر نسل چهارم و نسلهای قبلتر!
با مودم هواوی H112 یا GigaCube 5G میتوانید به شبکههای ۴G LTE و ۵G و حتی TD-LTE متصل شوید. یک مودم روتر رومیزی با وایفای دو بانده و درگاههای ارتباطی یک گیگابیتی که برای بسیاری از مصارف خانگی و حتی اداری کوچک یک گزینه ایدهآل محسوب میشود.
مدتی است این مودم وارد بازار ایران شده و البته با قیمتهای نجومی و غیرواقعی مانند ۱۲ میلیون تومان و ۱۵ میلیون تومان و بالاتر به فروش میرسد.
با توجه به اینکه مودم هواوی ۵G H112 به همه شبکههای ارتباطی از جمله ۴G و TD-LTE وصل میشود و آنلاک هم هست؛ شما میتوانید سیمکارت هر اپراتوری را روی آن انداخته و به اینترنت وصل شوید. از سیمکارت ۴G همراه اول و ایرانسل و رایتل بگیرید تا سیمکارت TD-LTE مبیننت و ایرانسل و حتی سیمکارتهای شاتل موبایل!
زدتیای 5G MC801A
شرکت ZTE با همکاری MTN اولین مودم روتر ۵G خانگی خود به نام MC801A را برای اپراتورهای مخابراتی عرضه کرد. این مودم روتر هماکنون وارد بازارهای ایران هم شده و با قیمتهایی بسیار بالا نزدیک به ۱۲ میلیون تومان به فروش میرود.
مودم زدتیای MC801A نسبت به مودم هواوی H112 هم ضعیفتر و هم از باندهای رادیویی کمتری پشتیبانی میکند ولی باز شما میتوانید با آن به شبکههای 4G LTE و 5G و TDLTE وصل شوید.
بزرگترین مزیت مودم MC801A استفاده از پردازنده اسنپدراگون X50 است. روتر MC801A از وایفای ۶ پشتیبانی میکند و اجازه میدهد کاربران به طور همزمان به سریعترین نسل شبکههای موبایل، یعنی نسل فایوجی وصل شوند و اینترنت را روی سریعترین وایفای ممکن به اشتراک بگذارند.
این مودم روی شبکههای ۴G LTE دارای مودم LTE Cat 20 است که از حداکثر سرعت دانلود ۲ گیگاببیت و آپلود ۲۱۱ مگابیت پشتیبانی میکند.
۱۲۸ کاربر به طور همزمان میتوانند به این مودم روتر فایوجی وصل شوند و دارای یک درگاه اترنت LAN ده گیگابیتی به همراه یک LAN/WAN یک گیگابیتی و یک درگاه RJ11 برای اتصال خط تلفن است.
مودمهای HWS32 L01s/HWS33 L02
از جمله مودمهای رومیزی سیمکارتی ۴.5G/TDLTE که در یک سال اخیر معروف شده و پرطرفدار و پرفروش بودند؛ مودمهای یو کیو HWS32 و HWS33 هستند.
مودمهای خاصی که در عین قدرت و سرعت و گیرندگی آنتن خوب، فقط از باند ۱ در FDD و باند ۴۲ در TDD پشتیبانی کرده و پنل کاربری نه چندان قوی و دلچسبی دارند.
اما در سرعت میتوانند با هر مودم فورجی یا فایوجی رقابت کنند. این مودمها از درگاههای شبکه گیگابیتی، وایفای دو بانده AC1200 و طراحی خوبی سود برده و تقریبا هر کاربر از خریدشان راضی است.
به خاطر آنلاک بودن، میتوانید هر سیم کارتی روی مودم قرار داده و به اینترنت موبایل یا اینترنت تی دی وصل شوید؛ فقط باید مواظب باشید همیشه در منطقهای قرار بگیرید که یکی از دو باند ۱ یا ۴۲ فعال باشد.
در ابتدای ورود این مودمها به بازار، زیاد مورد توجه نبود و قیمتهای پایینی داشتند ولی این روزها با قیمت ۶ الی ۷ میلیون تومان خرید و فروش میشوند.
خرید مودم هواوی HWS33اگر قصد خرید مودم، اینترنت یا تجهیزات شبکه را دارید و به راهنمایی یا مشاوره نیازمندید، کانال تلگرام شبکهچی با آیدی @shabakehchi همراه شماست. پرسشهای خود را با مدیر کانال در میان بگذارید تا در اسرع وقت، پاسخ تخصصی و راهنماییهای لازم را دریافت کنید.
چرا مودم n5368x بررسی نشده؟
بنظرتون چطور مودمیه؟
سلام
بله این مودم هم میتواند جزو فهرست ما باشد.
به خاطر فایوجی بودن و گران قیمت بودن و نایاب بودن ننوشتیم وگرنه جزو بهترین مودمها برای هر دو اینترنت tdd و fdd است
سلام
من یک مودم نه چندان گران قیمت که از تمام اپراتورهای موجود در ایران پشتیبانی کند و همچنین هم از اینترنت سیمکارت ثابت TD-LTE و هم از اینترنت سیمکارت تلفن همراه پشتیبانی کند برای منزل میخواهم
برای منزل، نــــــــــــــــــــه اداره و تجارت خونه
لطفاً مناسبترین را معرفی فرمایید متشکرم
در رنج ۲ تومن بهترین مودمی که میشه خرید از نظر سرعت و کیفیت نزتک ۷۷ است یا پیشنهاد بهتری دارید؟