معرفی مودم همراه اول HA4400
یک مودم روتر 4G LTE عادی و بدون هیچگونه ویژگی هیجانانگیز اما قیمت بالا
جدیدترین مودم همراه اول، هیجان و شگفتی خاصی برای کاربران ندارد. مودم همراه اول HA4400 از رده LTE Cat 4 با حداکثر سرعت ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه است؛ بدون پشتیبانی از TDLTE و وای فای تک بانده!
آدم میماند حیران در کار همراه اول. گاهی سراغ عرضه پرچمدارترین مودمهای 5G بازار مانند هواوی H155-381 و HA5420 با قیمتهای بالای ۲۰ میلیون تومان میرود و گاهی مودم رده پایین بازار مانند همین HA4400 را عرضه میکند.
البته، احتمالا بازار هدف مودم HA4400 بیشتر برای دوربینهای مداربسته، دزدگیرهای خانگی، کارتخوانها و مصارف اینچنینی باشد تا کاربران خانگی پرمصرف یا گیمرها و استریمرها.
با ذکر این نکته که مودم همراه اول HA4400 همان ایرانسل FD-i40 E2 است و به تازگی وارد بازار شده و هنوز در سراسر کشور در دسترس نیست؛ نگاهی به جدیدترین مودم ظاهر شده در فروشگاه همراه اول میرویم:
معرفی و مشخصات مودم همراه اول HA4400
مشخصات کامل مودم HA4400 همراه اول در سایت این اپراتور درج شده و چیز پنهان یا نامشخصی ندارد:
مودم روتر 4G LTE Cat4 با حداکثر سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت و آپلود ۵۰ مگابیت، وای فای تک بانده ۸۰۲.11n و حداکثر سرعت وای فای ۳۰۰ مگابیت و ۴ پورت لن صد مگابیتی.
در روزهایی که مردم دنبال مودمهای LTE Cat 6 یا اصطلاحا ۴.5G هستند و همینطور دوست دارند مودم TD LTE خریداری کنند؛ این مودم فاقد هر دو ویژگی گفته شده است.
خبری از تجمیع فرکانس، MIMO 4×4 و پشتیبانی از باند ۴۲ نیست؛ حتی وای فای دو بانده هم ندارد و درگاه RJ11 یا USB روی آن سوار نشده است.
از شبکههای 2G و 3G و 4G پشتیبانی میکند و دارای باندهای ۱ و ۳ و ۷ و ۸ و ۲۰ برای FDD و باند ۴۰ برای TDD است. در تری جی +HSPA نیز باندهای ۱ و ۸ را پشتیبانی میکند.
دو آنتن LTE و وای فای داخلی دارد که از فناوری MIMO 2×2 پشتیبانی میکنند. پشتیبانی از پیامک، پشتیبانی از ۳۲ کاربر به طور همزمان روی وای فای و قابلیتهایی مانند DMZ و پورت فورواردینگ و WPA2-PSK و Ipv6 را دارد.
همینطور، خود همراه اول در مشخصات مودم نوشته که از پروتکلهای وی پی ان PPTP و L2TP و GRE Tunneling پشتیبانی میکند.
قیمت مودم همراه اول HA4400
همراه اول مودم ۴۴۰۰ را با دو بسته ۷۰ و ۳۰۰ گیگ سالیانه ارائه میکند.
قیمت مودم همراه اول ۴۴۰۰ با بسته ۷۰ گیگ و سیم کارت، ۲/۸۰۰/۰۰۰ تومان و با بسته ۳۰۰ گیگ یک ساله میشود ۳/۷۹۵/۰۰۰ تومان.
با توجه به مشخصات مودم که این روزها جزو پایینترین رده مودمهای سیمکارتی است؛ اگر از بسته اینترنت همراه اول آن صرفنظر کنیم؛ واقعا ارزش خرید پیدا نمیکند و مدلهای بسیار بهتری با همین قیمت در بازار یافت میشود.
به طور مثال، میتوانید مودمهای 4G آنلاکی مانند نزتک 77DX، نتربیت NW-431F ، دی لینک DWR-M961، تی پی لینک MR100، یوتل L443 یا اولاکس X6 Pro را با قیمت زیر ۳ میلیون تومان خریداری کنید.
اگر مودم ۴.5G و TD LTE زیر ۳ میلیون تومان خواستید؛ مودم ایرانسل TF-i60 S1 را خریداری کنید یا اینکه کمی پول بیشتر بدهید و مودم ایرانسل TF-i60 E1 را بخرید که بهترین مودم سیم کارتی زیر ۵ میلیون تومان است.
بزرگترین مشکل مودمهای همراه اول چیست؟
اگر شما بهترین مودم همراه اول را هم خریداری کنید؛ با یک مشکل بزرگ روبرو هستید و آن، خرید بسته اینترنت است.
همراه اول مودمهایش را با بسته اینترنت اولیه ارائه میکند ولی هنگامی که این بسته به اتمام رسید؛ انگار به دام افتادید و دیگر بسته پرحجم و طولانی مدتی برای خرید نیست.
در بستههای ۳۰ روزه، پر حجمترین بسته فقط ۷ گیگابایت است و بعد بسته ۳ ماهه و ۶ ماهه و یک ساله ندارد!
اگر بتوانید از طریق پیشنهادات ویژه یا بسته های مودم همراه اول، اینترنت پر حجم و مدت دار خریداری کنید وگرنه باید پس از خرید مودم و اتمام بسته، صرفا بستههای چند گیگ ماهیانه خریداری و استفاده شود.
قیمت و خرید مودم همراه اول HA4400
اگر قصد خرید مودم، اینترنت یا تجهیزات شبکه را دارید و به راهنمایی یا مشاوره نیازمندید، کانال تلگرام شبکهچی با آیدی @shabakehchi همراه شماست. پرسشهای خود را با مدیر کانال در میان بگذارید تا در اسرع وقت، پاسخ تخصصی و راهنماییهای لازم را دریافت کنید.
دقیقا کل ماجرا تعریف کردی من به خانوادم پول دادم گفتم برید مودم ایرانسل ال تی ای بگیرید اینا رفتن گفتن فروشنده گفت این مدل ندارم همراه اول دارم همین مودم اشغال سه میلیون نهصد حساب کرد با حجم ۷۰ گیگ الان حجم بسته دیگه نداره سه ماهه داره ۶۰ گیگ چرت ترین مودم هست ممنون از توضیحات تون